Shakira en Karol G lanceren een gezamenlijk nummer

Shakira en Karol G lanceren een gezamenlijk nummer

Shakira en Karol G steken binnenkort een gezamenlijk thema aan, de eerste die deze twee Colombianen muzikaal verenigtzoals bevestigd aan EFE door bronnen van Sony Music, die hebben gespecificeerd dat het niet zal worden uitgebracht op 2 februari, de verjaardag van de Barranquilla-artiest.

Sommige media hadden deze dag aangewezen als de dag die was gekozen voor de lancering, omdat het ook samenviel met de verjaardag van zijn ex-partner, de voetballer Gerard Piqué, die als gevolg van zijn uiteenvallen de inspiratie was geworden voor zijn nieuwste liedjes.

In feite is de nieuwe versie (waarvan de titel nog niet is onthuld) Het zal aankomen na de grote opschudding in de media veroorzaakt door zijn laatste nummer, sessie 53 samen met de Argentijnse producer Bizarrap, die in slechts twee weken tijd is het bijna 162 miljoen keer bekeken op platformen als Spotify.

“Je hebt mijn schoonmoeder achtergelaten als buurvrouw / Met de pers aan de deur / en de schuld in de schatkist”, zingt Shakira in enkele controversiële verzen die weinig twijfel laten bestaan ​​over de identiteit van hun ontvangers, vooral als ze verder gaat : «Ik maak alleen muziek / Sorry dat ik je heb bespat».

Eerder had de Colombiaanse artiest de nummers uitgebracht «Ik feliciteer u» en «Monotonie»opgenomen samen met respectievelijk de Puerto Ricanen Rauw Alejandro en Ozuna, en die ook berichten bevatten die werden geïnterpreteerd als directe toespelingen op zijn relatie met Piqué.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *