Vang Sonic en zijn vrienden bij Burger King, ze zitten verstopt in de King Jr. menu’s.

Vang Sonic en zijn vrienden bij Burger King, ze zitten verstopt in de King Jr. menu’s.

Sonic The Hedgehog en zijn vrienden komen net op tijd bij de restaurants van Burger Kingis deze nieuwe samenwerking met Sega’s klassieke blauwe egel verborgen in de menu’s. King Jr.

Het doet dat kort na de release van Sonic Frontiers in PS4PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck, de nieuwe open-wereld game in de franchise is goed gevallen bij het publiek.

Maar nu is het tijd om te praten over andere soorten spelletjes met de Sega mascotteDeze zijn zeker een genot voor iedereen, vooral voor kinderen natuurlijk.

Burger King en Sonic Sega hebben de handen ineengeslagen zodat de jongste leden van het gezin twee keer zoveel kunnen genieten van de King Jr menu.

Dus Sonic The Hedgehog en zijn vrienden komen in volle vaart naar de restaurants van het bedrijf en voegen een beetje extra plezier toe aan de kinderfavorietenmenu voor een beperkte tijd.

Elk King Jr. menu bevat een stuk speelgoed van de beroemdste blauwe egel en zijn vrienden, dus fans van de iconische videospelreeks kunnen ze vanaf 24 januari allemaal bemachtigen zolang de voorraad strekt.

Burger King zorgt voor het plezier met 6 verzamelbare speeltjes uit de Sonic, Tails of Dr. Eggmandie onder andere de vorm hebben van fidget spinners.

Het is ook een goede timing nu er vijf nieuwe Sonic the Hedgehog LEGO sets lijken te komen, want die verschenen niet al te veel weken geleden online.

Shadow en Amy verstoppen zich wat meer in de promo.

De Burger King restaurant merk en Sonic Sega synergieën met als doel een unieke ervaring voor het hele gezin te garanderen.

Zij consolideert ook haar engagement om alle doelgroepen te bereiken en haar inzet voor de wereld van gamingbiedt kinderen en minder kinderen de kans om te genieten van enkele van de meest legendarische personages uit de geschiedenis van de videospellen.

De samenwerking tussen de twee bedrijven wordt gekenmerkt door hun duidelijk engagement om een meer gezinsgericht publiek te bereiken.

Beide ondernemingen zijn benchmarks in hun respectieve sectoren en worden gekenmerkt door disruptie, terwijl zij positieve synergieën tussen hun producten zoeken en bevorderen.

Haast je want Sonic en zijn vrienden zijn voor een beperkte tijd bij alle Burger King locaties en zitten verstopt in de King Jr. menu’s..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *