The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition nu beschikbaar in fysiek formaat voor PS5 en Xbox X Series X|S, met nieuwe trailer vol actie en magie

The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition nu beschikbaar in fysiek formaat voor PS5 en Xbox X Series X|S, met nieuwe trailer vol actie en magie

Attentie, tovenaars en heksen overal. Vandaag is een grote dag voor The Witcher 3 Wild Hunt, een van de beste role-playing games aller tijden, want de meest complete fysieke edities zijn nu verkrijgbaar bij grote retailers in het hele land.

We weten dat de next-gen update van The Witcher 3 al een maand beschikbaar is. Mocht je het spel hebben voor PS4 of Xbox One, je kunt het spel GRATIS updaten.

Maar misschien heb je hem al in digitaal formaat en heb je hem liever in fysiek formaat, of misschien heb je nog nooit genoten van The Witcher 3. In dat geval is dit het beste moment om hem te spelen.

The Witcher 3 Wild Hunt kwam bijna 8 jaar geleden uit, maar het kan nooit kwaad om een van de beste RPG’s nieuw leven in te blazen… in de best mogelijke staat. Inderdaad, is dit de definitieve editie van CD Projekt RED’s meesterwerk..

Vanaf vandaag, 27 januari 2023, kun je nu de fysieke edities van The Witcher 3 Wild Hunt: Complete Edition voor PlayStation 5 en Xbox X-serie X|S krijgen.

De beste editie van The Witcher 3, en tegen een gereduceerde prijs.

We weten dat velen van jullie nog steeds romantici zijn van het fysieke formaat. Dat is waarom, zelfs als je al The Witcher 3 Wild Hunt op PS4, Xbox One, PC of Nintendo Switch, wil je misschien de best mogelijke fysieke editie voor PS5 of Xbox Series.

In dat geval heb je geluk, want… zowel PS5 als Xbox edities zijn nu beschikbaar. in de belangrijkste winkels in ons land: Amazon, MediaMarkt, GAME…

Het beste van alles is dat het verkrijgbaar is tegen een gereduceerde prijs. Door 39,99 euro (iets minder in sommige winkels) krijg je de beste fysieke editie van dit rollenspel meesterwerk.

Om deze fysieke release te vieren, heeft CD Projekt een nieuwe trailer voor The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition vrijgegeven op zijn officiële YouTube-kanaal en op sociale media.

Deze nieuwe trailer richt zich op Geralt en Ciri, de hoofdpersonen van de plot van het spel naast Yennefer, en zal zeker elke gamer (of ze de titel nu gespeeld hebben of niet) enthousiast maken.

Het is ook een goed moment om terug te kijken naar wat er allemaal in The Witcher 3 Wild Hunt Complete Edition zit. Om te beginnen bestaat het uit de basisversie van 2015 met alle beschikbare updates en patches, waaronder fotomodus, nieuwe camerahoek, een dynamische minimap. en meer.

Daarna geeft de editie toegang tot de twee uitbreidingen die voor The Witcher 3 zijn uitgebracht: Hearts of Stone en Blood and Wine. Gelukkig is de bug in de DLC’s nu verholpen.

Tot slot, en als grote nieuwigheid ten opzichte van de GOTY editie, de Complete Edition bevat wat inhoud van The Witcher series op Netflixwaarvan het derde seizoen binnenkort uitkomt (met Henry Cavill in de hoofdrol).

Ga jij The Witcher 3 Wild Hunt weer oppakken? Vast wel, en we kunnen niet wachten om meer te horen over de remake van de eerste The Witcher of de vierde episode van de franchise, die voor CD Projekt een nieuwe role-playing franchise zal starten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *