The Crew 3 zou echt kunnen zijn onder de naam Motorfest, interne bestanden onthuld

The Crew 3 zou echt kunnen zijn onder de naam Motorfest, interne bestanden onthuld

Ubisoft gaat door met zijn spelletjes op PCSteam Deck, PS4PS5, PS5, Xbox en Switch, alleen nu met The Crew. Het lijkt erop dat er na The Crew 2 een nieuw spel komt met de naam Motorfestmaar voor nu is het slechts een gerucht.

Meer dan anderhalf jaar geleden werden details hierover, toen bekend als de codenaam Project Orlando.

Alles leek erop te wijzen dat dit een pre-alpha spel bij Ivory Towermakers van de The Crew serie voor Ubisoft.

Maar nu zouden deze nieuwe datamineos uitgevoerd door ScriptLeaksR6 op Twitter bijna in zijn geheel bevestigd hebben dat de nieuw Ubisoft spel en The Crew Motorfest.

Dit werd voor het eerst bekeken door Insider Gaming in samenwerking met Nick Baker (Shpeshal Nick) van Xbox Era podcastdus het komt misschien niet zo onverwacht, afhankelijk van wie het leest.

Motorfest is bedoeld als de laatste poging om naar de De Crew saga naar nieuwe hoogten op consoles en PC nog te bepalen.

Kan men zeggen dat Project Orlando Het Crew Motorfest?

Het commentaar van de media begrijpt dat The Crew Motorfest stond intern bekend als Project Orlando en was in het begin een DLC voor The Crew 2.

Maar zoals soms het geval is, werd het tijdens de ontwikkeling iets veel groters, zodat het werd gezien als een vervolgspel op de vorige.

Insider Gaming beweert beelden van dit spel te hebben op voorwaarde dat ze niet openbaar worden gemaakt, maar ze tonen het Motorfest-logo overal in het spel op elektronische reclameborden, nummerborden en het laadmenu.

Het schijnt een nieuwe grafische engine te hebben en deze keer wordt het op de eiland Oahu, Hawaii. Met enkele aanpassingen neemt het de speler mee naar blauwe oceaanzeeën en langs hoge bergwegen.

Project Orlando is de “belangrijke IP die nog moet worden aangekondigd” die in het fiscale jaar 2024 wordt gelanceerd en in de komende maanden of weken wordt onthuld, zou dit de beste timing zijn gezien de status van Ubisoft?

We weten niet of The Crew: Wild Run een rol gaat spelen in dit geheel, maar als uitbreiding voor de Ubisoft’s auto spel in dit alles kunnen worden opgenomen.

Nu dat The Crew 3 komt onder de naam MotorfestBen je klaar voor snelheid?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *