El Xokas ontploft opnieuw live in de uitzending: “Het stoort je dat ik in de f***ing elite zit”.

El Xokas ontploft opnieuw live in de uitzending: “Het stoort je dat ik in de f***ing elite zit”.

El Xokas en trend terug naar netwerken en het maakt niet uit wanneer je dit leest want de streamer Twitch-streamer heeft uitgehaald naar critici van een video van hem: “Ik weet niet zeker of het een video van hem is.het maakt jullie kwaad dat ik in de elite zit…“.

De content creator die bekend staat om zijn uitbarstingen en secundaire accounts staat opnieuw in de schijnwerpers op sociale media, en niet bepaald voor een campagne.

De streamer die sprak over dronken meisjes en uitspraken deed over cyberpesten wordt nu rechtstreeks aangepakt, en daarom spreekt hij al zijn “haters” rechtstreeks aan.

https://twitter.com/furmaye/status/1618672238001266689

Omdat het de mensen op Twitter irriteert….” is hij te horen in de clip gedeeld door gebruiker furmaye. Alles lijkt verband te houden met het fragment van de video waar hij in een aanhankelijke houding is met een meisje.

Het stoort je dat (…) ik doe wat ik wil (…) en ik ben vrij en ik ben mezelf. Het stoort je dat ik het zo goed doe, zeg het gewoon, het is in orde.“, kan men nog steeds horen.

Het stoort je dat hij in de f***ing elite zit en totaal niet te annuleren is.“Hierna praat hij over hoe iedereen een giftige houding en slechte gezichten heeft en dat hij daarom “niemand komt bij je in de buurt“.

Bovendien wil hij duidelijk maken dat iedereen over hem liegt, daarom “mensen die me kennen en weten dat ik een geweldige vent ben en ze komen naar me toe en flirten met me en behandelen me als geweldige mensen.“.

De Xokas begint er genoeg van te krijgen.

En het bewijs hiervan is zijn toon en het feit dat hij… claimde het auteursrecht op de videoclip. waarin hij verschijnt. Nu is de vraag, heeft hij hier last van?

Hoe kan het je niet storen? Het stoort je omdat het niet eens met een stok bij je in de buurt komt, verdomme. Vooral jullie. Dat is het probleem.“omdat je clip al verspreid over het hele net.

Hij moedigt duidelijkere tweets aan, zoals het voorbeeld dat hij geeft: “Het maakt me echt kwaad dat Xokas, na alle opzeggingen die we hebben geprobeerd te doen, nog steeds 60.000€ per maand verdient (…)

Wat nu duidelijk is, is dat Xokas ontploft weer live zeggend: “Het stoort je dat ik in de elite zit…“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *