12e FIFA 23 Team van het Jaar speler onthuld (en je zult niet verrast zijn)

12e FIFA 23 Team van het Jaar speler onthuld (en je zult niet verrast zijn)

EA Sports heeft vandaag de laatst overgebleven speler bekendgemaakt in het FIFA 23 Team van het Jaar. De TOTY 2023 werd vorige week bekendgemaakt, waarbij de ideale elf werd bepaald door spelersstemmen (die uit tientallen genomineerden kwamen).

Het enige wat nog bekend moest worden is de 12e speler in het Team van het Jaar, dat werd uitgevochten tussen drie finalisten. Fede Valverdevan Real Madrid, João Cancelo van Manchester City… en Erling Haaland, die uiteindelijk wint en als 12e wordt geplaatst.

Daarom heeft de Noorse Erling Haalandeen van de sensaties van het wereldvoetbal die velen met Mbappé gelijkstellen als “de nieuwe Cristiano en Messi”, komt in het FIFA 23 Dream Team na enkele verbazingwekkende statistieken in 2022.

Erling Haaland is de 12e speler in het FIFA 23 Team van het Jaar.

Vorig seizoen was Haaland een uitblinker met 37 doelpunten in 32 starts, 120 schoten en 34 gecreëerde kansen.

Toen hij zijn carrière bij Manchester City begon, brak hij het record voor doelpunten in de eerste 5 (9) en 10 (15) Premier League-wedstrijden, en werd hij ook de eerste speler die in zijn eerste 4 uitwedstrijden scoorde.

Haland sluit zich aan bij Benzema, Mbappe, Messi, Bellingham, Modric, De Bruyne, Eder Militao, Hernandez, Van Dijk, Hakmi y Courtois voor de FIFA 23 ideaal 12. Ben je het eens met de keuze van EA Sports?

Als je meer informatie wilt over FIFA 23, heb je hier De 100 beste spelers van het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe je doelpunten maakt uit hoekschoppen, of Hoe je het meest bedrogen schot in het spel maakt.

Dit zijn de beste spelers in respectievelijk LaLiga, Bundesliga en Premier League.

Maar er zijn ook de 23 beste spelers (volgens hun gemiddelden) en de beste spelers met al hun FIFA 23-gemiddelden. Onthoud dat FIFA 23 is nu beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox X-serie X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *