Hoe de besturing in GoldenEye 007 voor Nintendo Switch te repareren en de besturing in landschapsmodus te zetten

Hoe de besturing in GoldenEye 007 voor Nintendo Switch te repareren en de besturing in landschapsmodus te zetten

Goldeneye arriveert eindelijk geremasterd op moderne consoles, Nintendo Switch en Xbox Game Pass. De klassieke Zeldzaam voor Nintendo 64 keert terug op zowel Nintendo als Microsoft consoles, zij het zonder veel veranderingen ten opzichte van het origineel.

De resolutie van Goldeneye is opgewaardeerd (tot 4K op de Xbox Series X), er is een breedbeeldmodus toegevoegd en de Switch-versie is online speelbaar.

Maar als je Goldeneye op Switch gaat spelen (daarvoor moet je een abonnement hebben op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakketen toegang tot de Nintendo 64 games app) moet je een beetje sleutelen om het speelbaar te maken…

Hoe de besturing van Goldeneye op Switch te repareren

De ideale manier om Goldeneye op Switch te spelen is met de. Nintendo 64-controller exclusief in de My Nintendo Store. Maar als je die niet hebt (en het is moeilijk aan te komen met de lage voorraad die ze uitbrengen) zul je het moeten spelen met een Pro Controller of de Joy Con in handheld modus.

In de Xbox versie is de standaard besturing zo gemaakt dat het werkt als moderne shooters (ook al was dat oorspronkelijk niet zo). Dat wil zeggen, het gebruik van de dubbele stick om te lopen en de camera te bewegen.

Op Nintendo Switch is het standaardbesturingsschema echter bijna onspeelbaar, tenzij je het handmatig aanpast, zowel in het menu van het spel zelf als in het menu van de console.

1. Druk in het spel op Start om de optiemenu in het spel. Scroll naar links of rechts om naar de controllerinstellingen te gaan, en selecteer hier Control style 2.1 Solitaire.

Dit is de dubbele stuurknuppel… maar de sticks zijn verwisseld, je beweegt met de rechter stick en richt met de linker stick!

2. Om de bediening te “repareren” opent u het Menu Home van de console, Configuratie van de consoleen scroll naar beneden naar Bedieningen en sensoren.

3. Hier, ga naar De knoptoewijzing wijzigen. Als je met beide Joy Con’s speelt (of in handheld-modus), moet je elke Joy Con één voor één instellen.

Kies er een en druk op Schakelaar, dan binnen Hendel Instellingen – Gebruik als Linker/Rechter Hendel. Klik ja op beide om ze te verwisselen.

4. Een andere aanbevolen instelling is het verwisselen van de knop toewijzing van de ZR en ZLom te vuren met ZR, de rechter trekker, in plaats van ZL.

Het is ook raadzaam om verander R in Lom op L te drukken voor gedetailleerd richten.

5. Zorg ervoor dat u bij het afsluiten uw wijzigingen opslaat in een huidige opdracht (anders dan de eerste). Noem het Goldeneye of zoiets om het te onderscheiden.

6. Telkens als je Goldeneye gaat spelen, moet je naar dit menu gaan voor Controllers en Sensors, Knoptoewijzingen, en dan op Load a Configuration drukken.

7. Breedbeeld inschakelen is veel eenvoudiger: je kunt het weer inschakelen via het optiemenu van het spel. Open het menu, ga naar links tot u bij de instellingen komt en verander in dat scherm de optie Ratio van Normaal in 16:9.

8. In ditzelfde menu, bovenaan, kunt u ook Look Up/Down veranderen, d.w.z. de Y-as omkeren, die standaard omgekeerd is.

Op deze manier heb je de besturing van Goldeneye op Nintendo Switch opgelost. Daar hoef je je geen zorgen over te maken op de Xbox, waar de standaardbesturing veel comfortabeler is dan op Switch.

Laten we ons nu vermaken met Goldeneye 007een van de meest iconische spellen van de Nintendo 64, op je Switch of Xbox, en beleef die avonden met split-screen multiplayer opnieuw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *