Horizon Zero Dawn/Forbidden West geruchten over multiplayer gameplay en screenshots gelekt

Horizon Zero Dawn/Forbidden West geruchten over multiplayer gameplay en screenshots gelekt

Vermeende multiplayer gebaseerd op de IP Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West door PS4, PS5, PC en Steam Deck is gefilterd via verschillende beelden en een video van een bouwjaar 2020.

Het eerste deel van Aloy had misschien co-op voor twee spelers, maar nu hebben we het over een nieuw spel van de PlayStation Studios titel.

De leaker beweert dat het van een zeer oude alpha uit de zomer van 2020 is, dus het uiterlijk kan sterk afwijken van het uiteindelijke resultaat.

Het is merkwaardig omdat we in dat jaar previewden dat Horizon Zero Dawn 2 multiplayer zou kunnen bevatten na het zien van een nieuwe Guerrilla Games vacaturemaar ze verwezen eigenlijk naar dit project.

Nu, misschien is de PlayStation studio niet verantwoordelijk zou zijn voor het spel, aangezien Horizon’s MMORPG mogelijk in ontwikkeling is bij de Koreaanse studio NCSoft.

Hoewel het nog maar de vraag is of Horizon 3 zeker in het verschiet ligt, vooral omdat ze jaren geleden studio’s hebben uitbesteed om meer spellen in de serie te ontwikkelen.

De nora voor de robots zou opnieuw de kaart oversteken met haar harnas.

De verandering van stijl lijkt niet al te goed te zijn gevallen bij de gebruikers, hoewel er sommigen zijn die een zekere frisheid in de personages met deze cartooneske stijl waarderen.

Hoewel we op dit moment ook de serie voor streaming platforms aan de horizon hebben, die voor Netflix al een titel en locatie heeft waar het gefilmd zal worden, samen met andere details.

Dat is niet het meest controversiële aspect dat bekend is over de Guerrilla Games’ spelOf deze vermeende PS5 remaster van Zero Dawn bevestigd wordt, valt nog te bezien.

Maar voor zover bekend was dit het gerucht naast de open-wereld co-op gameplay gebaseerd op de saga; dus het is slechts een kwestie van tijd?

Dit laatste nieuws wordt niet begrepen door fans van andere games, zoals Bloodborne. Het is een beslissing die hen boos heeft gemaakt over de remakes en als klap op de vuurpijl een hoop spellen heeft laten uitlekken op PS5 en PC.

Nu, de veronderstelde Horizon Zero Dawn PS5 remaster/remake wordt niet ontwikkeld door Guerrilla Games en de Hogwarts Legacy of Redfall support studio werkt samen met Guerrilla aan verschillende Horizon games.

Wat verhoogt de Horizon Zero Dawn/Forbidden West Multiplayer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *