Nintendo heeft patent aangevraagd op een verbeterd beeldverwerkingssysteem… en het lijkt erop dat het verband houdt met Zelda: Tears of the Kingdom.

Nintendo heeft patent aangevraagd op een verbeterd beeldverwerkingssysteem… en het lijkt erop dat het verband houdt met Zelda: Tears of the Kingdom.

Nintendo heeft plannen voor de toekomst voor Switch en misschien daarna, want een nieuwe octrooi is voor een verbeterd beeldverwerkingssysteem voor Zelda: Tears of the Kingdom?

Het vervolgspel op Breath of the Wild zou zelfs een speciale OLED Switch hebben, iets wat niet als een verrassing mag komen omdat dit ook bij andere releases zoals Pokémon het geval is geweest.

Maar aangezien het een van de meest geanticipeerde games van 2023 is en een van de meest langverwachte Switch exclusives, is het duidelijk dat ze alles op alles zetten voor misschien wel de laatste grote Nintendo Switch release.

Het laatste nieuws van de GranN komt tot ons dankzij berichten van My Nintendo News, want het lijkt erop dat Nintendo heeft gekeken naar verschillende manieren van verbetering van de beeldkwaliteit op Switch.

Goya zei de tijd schildert ook en de jaren gaan voorbij voor alle consoles gelijk. Zeker nu er al sprake is dat Nintendo nadenkt over de volgende generatie.

Sommige tekenen wijzen erop dat we heel dicht bij het einde van de levenscyclus van de Nintendo Switch zouden kunnen zijn, maar beetje bij beetje, want sommige records in Noord-Amerika laten de Switch nog steeds heel erg in leven.

En aangezien de interne componenten van de console nauwelijks zijn veranderd sinds het debuut in maart 2017, lijkt een patent van het bedrijf uit juni 2022 te zijn ingediend om te proberen dat gebrek aan beeldkwaliteit goed te maken.

Met Tears of the Kingdom lijkt Nintendo na BOTW het plafond te raken

Het octrooi zou inderdaad betrekking hebben op The Legend of Zelda: Tranen van het Koninkrijk omdat één van de bedenkers ervan Akashi Miyagi is, die eerder als subregisseur met Kentaro Tominagaon heeft gewerkt.

De twee waren samen aan Twilight Princess, en men denkt nu dat hij weer betrokken is bij de nieuw spel in de The Legend of Zelda serie..

Het exacte octrooi is voor “een beeldverwerkingsmethode voor het uitdrukken van voorwerpen met transparantie met een lage verwerkingsoverhead”.“dus het is een witte en witte fles…

Of dit als zodanig wordt bevestigd of op niets uitloopt zoals andere octrooien valt nog te bezien, maar in combinatie met de productieverhoging die zij hebben ondernomen….

Deze Nintendo’s gepatenteerde verbeterde beeldverwerkingssysteem zou te maken hebben met Zelda: Tears of the Kingdom maar hoe zou het zijn weg vinden naar de hybride console?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *