Hoe kom je aan Relay Tickets in Fire Emblem Engage en waar kun je ze gebruiken?

Hoe kom je aan Relay Tickets in Fire Emblem Engage en waar kun je ze gebruiken?

Fire Emblem Engage heeft een aantal nieuwe toevoegingen aan de serie. Deze recente Nintendo Switch release keert terug naar meer klassieke gameplay, maar voegt een aantal aspecten toe die meer diepte toevoegen aan de SRPG formule.

Een van die nieuwe functies is de aanwezigheid van een multiplayermodus, zowel competitief als coöperatief, die Fire Emblem Engage een nieuwe identiteit geeft onder zijn spelers.

De multiplayermodus van deze versie is niet te complex, maar het past bij je Relaiskaartjes bij de hand hebben als je van alle mogelijkheden wilt genieten.. In deze gids vertellen we je er alles over, zodat je de online games niet mist.

Hoe krijg je Relay Tickets in Fire Emblem Engage en waar kun je ze gebruiken.

Estafettebiljetten worden gebruikt om te kunnen deelnemen aan de verschillende proeven die worden aangeboden door de Uitdaging Torende belangrijkste HUB van de multiplayer modus. Om dit Somniel gebouw vrij te spelen moet je gewoon het hoofdverhaal doorlopen.

Op het moment dat je het ontgrendelt krijg je je eerste estafette ticket om deel te nemen aan de Allochtone Uitdagingen en Estafette Uitdagingen. Telkens als je aan een deelneemt, moet je een andere inwisselen, dus je moet weten hoe je eraan komt.

Het is eenvoudig, elke keer dat u een dag in de Somniel doorbrengt, krijgt u een estafetteticket. U kunt wachten door te rusten in uw kwartier. Hiermee kun je meer krijgen, hoewel niet alle Challenge Tower modes tickets vereisen, zodat je niet constant hoeft te scharrelen voor dit item.

Als je meer wilt weten over het spel in de diepte, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wou dat ik wist voordat ik Fire Emblem Engage speelde, de veranderingen in het romancesysteem, de S-rank ondersteuning en natuurlijk onze recensie van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Je kunt ook onze gids bekijken waarin we je de beste Fire Emblem Engage-personages laten zien die je niet mag missen in je team of hoe het vissen in de game werkt en hoe je betere hengels krijgt. Wat vind je van het spel tot nu toe?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *