5 Nintendo Switch-games zo goed dat het moeilijk te geloven is dat ze €5 (of minder) waard zijn

5 Nintendo Switch-games zo goed dat het moeilijk te geloven is dat ze €5 (of minder) waard zijn

De biedt vandaag voor Switch via de eShop van Nintendo met in de hoofdrol spelletjes elk zo goed dat het moeilijk te geloven is dat hun korting actueel in de digitale winkel.

Soms is er uitverkoop van wat je kunt vinden via PlayStation Store, Microsoft Store of deze, maar het is nog steeds niet veel korting op de oorspronkelijke prijs.

Deze zijn minstens 75% en gaan verder tot 95%, maar ze zijn ook van grote kwaliteit en er zijn voorbeelden van Spaans spelaanbod om je hoed voor af te nemen.

In deze lijst zul je single-player games kunnen vinden, die ook indies zijn en zelfs voor altijd in je hart zullen blijven; is kort als goed…?

Avontuur, survival, roguelike of ritmespellen zijn enkele van de genres die je vandaag in dit verslag kunt zien, waardoor er weer een grote verscheidenheid aan spellen wordt aangeboden.

En laten we beginnen (we hebben er zin in) met de eerste van de Spaanse games op deze lijst, een avontuur dat je ziel zal raken.

5 Switch games zo goed en voor 5 € (of minder)

Sta op: een eenvoudig verhaal

Arise: A Simple Story is een Spaans spel door Piccolo StudioGa op een emotioneel avontuur over het verlies van de liefde van je leven in deze eerste Nintendo Switch spel dat zo goed is dat het moeilijk te geloven is dat het €4,99 waard is op de eShop voor zijn 75% uitverkoop.

Het avontuur begint met de begrafenis van onze hoofdpersoon, die eenmaal gecremeerd op een brandstapel opstijgt naar een ander astraal vlak waar je je eigen herinneringen aan een leven moet beleven. De rest moeten we zelf doen…

This War of Mine: Complete Edition

Deze oorlog van mij met zijn Complete Editie is een op oorlog gebaseerde titel waarbij het er niet om gaat de trekker over te halen, maar om in de huid van burgers te overleven in de somberheid die inherent is aan zo’n conflict.

De mensen waar nooit over gesproken wordt, worden in deze Nintendo Switch spel zo goed dat het moeilijk is om de prijs te geloven, aangezien de 95% korting de prijs omlaag brengt naar slechts €1,99 in de eShop.

Crypte van de NecroDancer

Crypte van de NecroDancer is een op ritme gebaseerde roguelite dungeon crawler. Kun jij deze dodelijke dansdunker overleven, de NecroDancer doden en je nog kloppende hart terugvinden?

Beweeg op de maat om door willekeurige kerkers te navigeren terwijl je vecht tegen skeletdansers, zombies en/of draken, of profiteer van de lokale co-op modus, allemaal met hun 80% korting voor £3.99 in de eShop.

Moonlighter: Complete Editie

Moonlighter met zijn Complete Editie is een ARPG in top-down perspectief met elementen van roguelite en Spaanse studio Digital Sun en een andere van de 5 Nintendo Switch-games die zo goed zijn dat het moeilijk te geloven is dat ze €5 (of minder) waard zijn..

De gedetailleerde en kleurrijke beelden in pixel art stijl worden begeleid door een geweldige soundtrack. Volg Will, een winkelier die een held wil zijn, en ontrafel het mysterie van de kerkers die de stad ziet als een bron van rijkdom; te koop voor 85% en €3,74 in de eShop.

Het bloedbad van Hong Kong

De Hong Kong Massacre is een top-down actiespelin de stijl van Hotline Miami. Geïnspireerd door klassieke oosterse actiefilms kruip je in de huid van een voormalige politiedetective die de moord op zijn partner wil wreken.

De actiestijl is in de zuiverste oosterse filmstijl, met tientallen deeltjes en slow motion. De korting van 95% en de uiteindelijke prijs van €0,99 in de eShop maken het in ieder geval de moeite waard.

En dat is alles voor het moment, zonder twijfel is het een zeer gecondenseerde inhoud in spellen die worden aangeboden voor de hybride console. die je niet vaak te zien krijgt.

Is het al duidelijker dat deze 5 Nintendo Switch-games zo goed dat het moeilijk te geloven is dat ze €5 (of minder) waard zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *