Atari wordt 50! Oom Bruno test Atari Flashback en de Atari 50 supercompilatie

Atari wordt 50! Oom Bruno test Atari Flashback en de Atari 50 supercompilatie

Weinig videogame bedrijven kunnen hun 50ste verjaardag vieren! 50ste verjaardag! Een van hen is Ataridie eind jaren 70 en begin jaren 80 verantwoordelijk was voor de furore van arcade machines en de eerste thuisconsoles. Nu, Atari Flashback Gold en Atari 50 zijn een eerbetoon aan die erfenis.

Je weet dat de Oom Bruno is een persoon met veel traditie en voor hem is die compilatie Atari 50 is, kijk uit, het hoogtepunt van 2022 releasesEn met reden! Zoals u kunt zien in de video bovenaan deze inhoud, is het een heel gaaf eerbetoon aan alle Atari geschiedenismet documentaires, interviews, beelden, speciale versies van hun spellen… Cool spul!

Maar voordat we er voor gaan, laten we even naar de console kijken. Atari Flashback Gold. We moeten de mensen van Game bedanken dat ze ons een exemplaar hebben geleend en ons het in deze video hebben laten zien – vergeet niet dat je retroconsoles als deze en nog veel meer kunt krijgen op de website van Game, direct!

De console komt van dezelfde fabrikanten als die Legends Flashback die we vorige week zagen. Het verzamelt vele titels van de gouden eeuw van de Atari 2600 en bevat zelfs Activision klassiekers. Het simuleert niet alleen de esthetiek van die console, maar bevat ook joystick-achtige bedieningselementen. “peddels” voor spelletjes zoals Circus Atari..

Het is waar dat de menu’s een beetje “sputteren” (het is meer dan eens voorgekomen dat ze ophielden), maar de selectie en weergave van de console zijn hoogst merkwaardig. Je kunt het krijgen voor ongeveer 105 euro..

Ontvang een jaar lang gratis Nintendo Switch Online plus uitbreidingspakket!

Zoals traditie is geworden, in deze video verloten we een jaarabonnement op Nintendo Switch Online plus het uitbreidingspakket.waarmee je niet alleen online kunt spelen, maar ook toegang krijgt tot tonnen leuke spelletjes.Mega Drive, NES, SNES en Nintendo 64 spellenin alle comfort.

Het is heel eenvoudig om deel te nemen: u hoeft alleen maar klik op de QR-code We verloten een code voor een jaar onder iedereen die meedoet. Als je geen geluk hebt, kun je altijd kun je nog steeds Switch Online + Expansion Pack krijgen voor 39,99 euro per jaar..

En nu we gezien hebben Atari 50 en Atari Flashback GoldWelke andere retro gaming inhoud zou jij graag zien op Uncle Bruno’s Stories? Laat ze achter in de commentaren hieronder en we komen terug met pixels als vuisten – gelukkige verjaardag, Atari!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *