7 FIFA 23-trucs waarvan profspelers niet willen dat je ze kent

7 FIFA 23-trucs waarvan profspelers niet willen dat je ze kent

De enige manier om in onze spelen te verrassen is om FIFA 23 Ultimate Team is niet alleen om te weten welke doelkaarten en formaties op een bepaald moment het meest succesvol zijn, maar ook om enkele bijzondere trucs te kennen.

En deze trucs zijn degenen die de profspelers en met wie ze zeer goede resultaten behalen in FIFA 23 Ultimate Team, en we moeten naar hen kijken.

Het is echter moeilijk om consistent advies te krijgen van de verschillende profspelers van FIFA 23 Ultimate Team, en we hebben de zeven populairste cheats die ze vandaag gebruiken op een rijtje gezet.

Je krijgt tips over hoe je beter op doel kunt schieten, hoe je een clearance maakt, hoe je altijd spelers hebt om naar te passen en nog veel meer, dus doe er je voordeel mee in je volgende FIFA 23-wedstrijden. Ultimate Team.

7 FIFA 23-trucs waarvan pro-gamers niet willen dat je ze weet.

De 7 profspelertrucs die ze niet willen dat je weet voor FIFA 23:

Gerichte kanonschoten

Dit zijn een aantal shots die in eerdere FIFA-releases niet zo goed werkten, maar dat in FIFA 23 wel doen.

Het is zo simpel als het indrukken van de schietknop, maar het vult een balk of hooguit anderhalve balk.

Dit maakt het schot krachtig maar laag, praktisch onmogelijk voor de meeste keepers.

Onfeilbare ongemarkeerde schoten

Om ongemarkeerde loopacties uit te voeren, dat wil zeggen wanneer een speler van ons team richting het doel van de tegenstander schiet, hoef je alleen maar op de L1 of LB toets te drukken, afhankelijk van het platform waarop je je bevindt.

Roep de speler van je team op om hem de beste pass te geven.

Soms hebben we de bal, maar kunnen we geen enkele speler van ons team vinden om hem een pass te geven, zodat we uiteindelijk de bal verliezen. Vergeet echter niet op de R1 of RB knoppen te drukken, afhankelijk van het platform, om een van je spelers op jouw positie te krijgen en hem een goede pass te geven.

Unmarque en doel

Ik weet zeker dat je een groot aantal uitladingen hebt geprobeerd om alleen voor de keeper van de tegenpartij te komen. Een schuine pass van 45° vanaf de vleugel naar het midden van het strafschopgebied van de tegenstander is momenteel in opmars bij profspelers.

We hebben het niet over het geven van een zijwaartse pass in het midden van het strafschopgebied, maar wanneer onze spelverdeler of vleugelspeler dicht bij de rand van het strafschopgebied van de tegenstander komt, geef dan een schuine pass van 45° in het midden van het strafschopgebied van de tegenstander en je zult zien dat onze spits hem meestal bereikt.

Dribbelen

Vrijwel alle spelers kunnen dribbelen, maar slechts enkele van hen volbrengen deze taak met succes.

Wees niet bang om te dribbelen door op de juiste knop te drukken, meestal een van de triggers bovenaan, en houd de stick naar de kant die je wilt verlaten.

Na de laatste update is dribbelen veel gemakkelijker uit te voeren en daar moet je gebruik van maken.

Spelers blokkeren

Dit gaat meestal vrij ongemerkt, maar om het te doen druk je gewoon op de betreffende stick om het te activeren.

Je moet beide sticks naar binnen drukken en dan moet je de controlestick naar rechts draaien naar de speler die je wilt selecteren.

Controleer de configuratie van uw controller

De laatste updates hebben de instellingen van de controllers gereset, en het is aan te bevelen deze te controleren in het tabblad opties.

Een van de laatste updates heeft wat vreemde instellingen gemaakt op het bedieningspaneel, en die moet je controleren, anders heb je de afgelopen weken met wat nadelen gespeeld.

Dit is een reeks tips en trucs die worden gebruikt door profspelers van FIFA 23 Ultimate Team.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers in het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe scoor je doelpunten uit corners, of Hoe maak je het meest lastige schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *