Street Fighter 6 kondigt Thea Trinidad (Zelina Vega in WWE) aan als commentator.

Street Fighter 6 kondigt Thea Trinidad (Zelina Vega in WWE) aan als commentator.

Street Fighter 6, Capcoms nieuwe vechtspel dat de serie terug moet brengen naar de gouden eeuw van Street Fighter 2, laat langzaam wat nieuws zien om je eetlust op te wekken, want de release is al bevestigd voor 2 juni.

Vandaag hebben ze een nieuwe gameplay onthuld, met een speciale gast uit de worstelwereld: worstelaar Thea Trinidad brengt haar stem en persoonlijkheid naar de real-time commentaarfunctie van Street Fighter 6.

Met deze nieuwe functie in Street Fighter 6 kun je in-game commentaar krijgen, zoals in veel sportgames, met geluiden die reageren op wat er in real time gebeurt. De stemmen zullen echter in Engels.

Thea Trinidad’s commentaar op de nieuwe Street Fighter 6 gameplay:

Capcom heeft onthuld dat Trinity (aka. Zelina Vega in de worstelwereld) zal één van de commentatoren zijn, maar niet de enige. In feite komt haar artiestennaam van Vega, haar favoriete Street Fighter personage.

Ik herinner me nog de epische spelletjes met mijn broer, en ik versloeg hem altijd met mijn favoriete personage, Vega. Het is onwerkelijk dat ik nu deel uitmaak van deze geweldige franchise, het is een unieke kans.“zei de worstelaar (via ComingSoon).

Trinidad maakte dit bekend tijdens een WWE-wedstrijd, waar hij in cosplay verscheen als Juri, een van de personages uit Street Fighter 6. Juri is een van de 18 oorspronkelijke personages in Street Fighter 6.

Andere commentatoren voor Street Fighter 6 zijn Jeremy “Vicious” Lopez, Aru, James Chen, Tasty Steve, Kosuke Hiraiwa, en gast… Demon Kakkazanger van een Japanse metalband, Sekima-II.

Voor veel spelers, vooral als ze Street Fighter V hebben overgeslagen dat PS4 exclusief op consoles was, kan SF6 de toegangspoort tot de serie zijn, en daarvoor zal het een dynamisch “button masher” besturingssysteem hebben, wat het makkelijker maakt om aan de slag te gaan zonder de combo’s te kennen.

Denk eraan, Street Fighter 6 komt op 2 juni uit op PS5, PS4, Xbox X Series X|S en PC. Hier zijn onze indrukken na het testen van de laatste gesloten bèta.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *