Kingdoms of Amalur Reckoning zou een vervolg kunnen krijgen van de makers van de remaster

Kingdoms of Amalur Reckoning zou een vervolg kunnen krijgen van de makers van de remaster

Koninkrijken van Amalur was een action fantasy RPG, uitgebracht in 2012, voor de PS3 en Xbox 360 generatie, die helaas het laatste spel was dat de ontwikkelaars 38 studio’s maakten voor het faillissement.

Gelukkig heeft de serie standgehouden dankzij een remaster die in 2020 is uitgebracht, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, uitgegeven door THQ Nordic, dat de rechten op het IP heeft verworven.

Dankzij deze remaster kon een nieuwe generatie spelers op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc deze cultgame ontdekken. Zozeer zelfs dat het in 2021 een originele uitbreiding kreeg, Fatesworn. En een vervolg zou in de maak kunnen zijn…

Geruchten over een Kingdoms of Amalur vervolg beginnen te wervelen

Kaiko Spelletjesde studio die de remaster van Kingdoms of Amalur maakte, heeft op zijn website een vacature geplaatst om te werken aan een nieuw project, “een origineel project gebaseerd op een belangrijke THQ Nordic IP in het actie-avonturengenre”.

Zoals My Nintendo News heeft ontdekt, zou dit erop kunnen wijzen dat ze werken aan. een vervolg, meer dan tien jaar na dato, op Kingdoms of Amalur..

Er zijn echter andere mogelijkheden. Kaiko Games heeft ook gewerkt aan andere remasters van THQ Nordic franchises, zoals Red Faction Guerrilla Re-MASR-tered, Darksiders Warmastered of Darksiders II Deathnitivie Edition.

Koninkrijken van Amalur was een ambitieus project dat genieën uit verschillende disciplines samenbracht: de auteur R.A. Salvatore (auteur van best verkochte fantasy-romans en schepper van het populaire personage Drizzt Do’Urden) als de schepper van de wereld en zijn achtergrond, Todd McFarlane (bedenker van Spawn) ontwierp de personages en Grant Kirkhope (componist van Rare-spellen als Banjoo-Kazooie, Donkey Kong 64, Perfect Dark of Goldeneye 007) zorgde voor de soundtrack. Zou u deze geruchten over een vervolg werkelijkheid willen zien worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *