Pre-order Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon bij GAME-winkels en krijg deze exclusieve boekenlegger cadeau.

Pre-order Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon bij GAME-winkels en krijg deze exclusieve boekenlegger cadeau.

Na de explosieve release van Bayonetta 3 op Nintendo Switch, hebben fans van de serie geen tijd om te rusten, want Bayonetta Origins Cereza en de Verloren Demon lanceert binnenkort om het verhaal van de charismatische heks verder uit te breiden.

Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon komt naar Nintendo Switch op 17 maart klaar om een nieuwe ervaring te bieden een beetje verder weg van de pure hack en slash van de hoofdsaga. Er is iets anders en speciaals aan deze spin-off.

We zitten met een actie-, puzzel- en avonturenspel dat ons aanmoedigt om meer te leren over Cereza’s oorsprong in het bos van Avalon, terwijl we genieten van nieuwe mechanieken en een kunststijl die heel anders is dan wat we eerder hebben gezien.

Als het je aandacht trekt, moet je weten dat Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon nu beschikbaar voor pre-order bij GAME-winkels en GAME.es voor Nintendo Switch – pak je exemplaar op de lanceringsdag!

Als je dat doet, komen Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon bij GAME met een exclusief cadeau, een exclusieve thema bladwijzer. Aarzel niet om het in handen te krijgen en maak er het beste van!

Als u meer wilt weten over dit nieuwe spel, moet u weten dat Bayonetta 3 verbergt een demo van Bayonetta Origins. Hier is hoe je het ontgrendelt…

Dus nu weet je het, het is tijd om Bayonetta Origins Cereza en The Lost Demon voor Nintendo Switch te pre-orderen bij GAME-winkels en GAME.es om deze exclusieve bladwijzer te bemachtigen.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *