Electronic Arts werkt aan een patch voor Dead Space Remake die problemen met VRS of variable shading rate zal oplossen.

Electronic Arts werkt aan een patch voor Dead Space Remake die problemen met VRS of variable shading rate zal oplossen.

Dead Space Remake is nu bij ons voor PCSteam Deck, PS5 en Xbox Series X|S, maar het spel dat Dead Space bijwerkt op moderne platforms vereist een patch voor de VRS waarin EA al aan het werk.

Als u een van degenen bent die al opnieuw spelen met Isaac Clarke zul je geïnteresseerd zijn in deze 11 Dead Space Remake tips en trucs die nuttig zijn voor nieuwe spelers en experts.

En niet alleen wij zijn blij met deze update, de EA Motive spel slaagt met vlag en wimpel in zijn eerste beoordelingen als we vertrekken in zijn compilatie van aantekeningen.

Ondanks dit alles is geen enkel lanceringsspel vrij van problemen, ook al zijn ze minimaal. En dat is wat er gebeurd is met deze, sinds heeft enkele aanpassingen nodig op PC en consoles Binnenkort.

Via Reddit, de huidige EA Community Manager heeft alle spelers gewaarschuwd dat er al een Dead Space Remake update door Electronic Arts.

In de “laatste update over PS5 probleem“Het team werkt al aan een patch die deze bug in de PS5 zal verbeteren. Sony PlayStation-console.

Dead Space is nog steeds erg goed.

Deze patch geeft ook een optie om VRS op de PC uit te schakelen. Nog geen exacte tijd, maar ik hou je op de hoogte.“, zegt hij hierna.

Alle videospellen hebben wat haperingen in hun release, en hoewel deze… is nog niet aangekomen op Xbox One of PlayStation 4 heeft nog steeds wat lanceringsproblemen.

Bovendien bevestigde Dead Space Remake het bestaan van een onuitgebracht einde als onderdeel van de New Game+, die ook andere nieuwe functies bevat.

Op Sony’s Next Gen maakt het tenminste gebruik van de adaptieve triggers en haptische feedback van de PS5, een spel dat zo horrorachtig is dat zelfs de ontwikkelaars bang zijn om het ’s nachts en met een koptelefoon te spelen.

Er zijn spelers in de feedback die besloten hebben hun spel te parkeren tot deze patch er is: “Het uiterlijk van de graphics nu en degene die ze hadden leiden af en doen afbreuk aan de ervaring…“.

Op dit moment is het belangrijkste deze merkwaardige knipoog naar Dead Space 2, die zou kunnen wijzen op het bestaan van een remake van het vervolg; of misschien is het gewoon een kleine hommage.

Voorlopig is het duidelijk dat Electronic Arts werkt al aan de patch voor Dead Space Remake die de problemen met de VRS of variabele schaduwfactor op te lossen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *