Pokémon Scarlet en Purple kondigen komende teraincursies aan, exclusief voor elke spelversie

Pokémon Scarlet en Purple kondigen komende teraincursies aan, exclusief voor elke spelversie

Net als in andere generaties, Pokémon Scarlet en Purple voor Nintendo Switch hebben raids geïntroduceerd om hun multiplayermodi een boost te geven en samenwerking tussen spelers aan te moedigen. In dit geval is teracrystallisatie het mechanisme dat in de schijnwerpers staat.

Sinds de release van Pokémon Scarlet en Purple hebben we kunnen zien hoe. Game Freak heeft een aantal teraincursies geïntroduceerd van toenemende moeilijkheid. Greninja’s terahike, bijvoorbeeld, blijkt een meer dan behoorlijke uitdaging te zijn.

Nou, voor het geval je nog steeds honger hebt naar meer, weet dat dit niet de enige terahike is die voor deze dagen gepland staat. Armarouge en Ceruledge komen naar Paldea met hun eigen invallen, exclusief voor elke versie.

Armarouge en Ceruledge op hun eigen invallen van Pokémon Scarlet en Purple

Daarom zal de eerste beschikbaar zijn in Pokémon Scarlet en de tweede in Pokémon Purple in de 3-5 februari. De gegevens die door de gelekte @PLDHnet wijzen erop dat hun ontmoetingen 4- en 5-sterren invallen.

In die dagen krijg je dus een gouden kans om deze pokémon, die bij veel spelers en fans van de saga een sensatie hebben veroorzaakt, in handen te krijgen en tegelijkertijd te genieten van een flinke uitdaging.

Daarom zitten we met een echt interessante maand februari qua excursies.. Hier laten we ze allemaal achter in een voor de gelegenheid geïmproviseerde kleine kalender, zodat u de data in gedachten kunt houden:

  • Armarouge y Ceruledge beschikbaar van 3 tot 5 februari
  • Greninja keert terug van 9 tot 12 februari
  • Tandemaus zal beschikbaar zijn op een Valentijnsdag evenement

Als je meer hulp nodig hebt, leggen we 9 dingen uit die je moet weten voordat je begint te spelen, de beste aanbevolen volgorde om het verhaal te verslaan, waar alle inzetten en Paldea’s complete Pokédex zijn, en 6 andere geheimen die je misschien niet wist over het spel uit Nintendo Switch.

Als je het spel hebt uitgespeeld, leggen we uit wat er na het spel gebeurt, wat de vereisten zijn om alle Pokémon te laten evolueren, alle recepten en nutripowers, emblemen en linten en hoe je de 6-sterren teraincursies kunt vrijspelen.

We leggen ook uit hoe je snel geld krijgt, hoe je het type van een Pokémon verandert, hoe je Miraidon en Koraidon krijgt, hoe je Primeape in Annihilape evolueert, hoe je de evoluties van Eevee krijgt, hoe je Pikachu krijgt, hoe je de drie starters krijgt of hoe het fokken in de Picnic werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *