Dead Island 2 introduceert Skill Cards, doden in stijl in HELL-A

Dead Island 2 introduceert Skill Cards, doden in stijl in HELL-A

Dead Island 2 is een van de meest geanticipeerde games van 2023, maar nu is de vervolg van Dead Island in PS4PS5, PS5, Xbox en PC brengt een nieuwe video uit ter introductie van de Ability Cards.

Zodra het spel op die platforms arriveert is het tijd om zombies doden in stijl in het spel dat volgend jaar april uitkomt, nadat het nog een paar maanden is uitgesteld.

Bovendien laten we je achter met 5 sleutels tot Dead Island 2, het ondode vervolg dat in 2023 eindelijk wonderen zal doen bij de fans van de saga en het eerste spel.

Nu Deep Silver en Dambuster Studios hebben meer informatie vrijgegeven over Dead Island 2, het eerste-persoons actie-rollenspel in een unieke omgeving.

Het gaat om het herscheppen van een helse maar stijlvolle en levendige visie die ook doordrenkt is met bloed in volle Los Angeles, bijgenaamd HELL-A.

Wat dit betreft, spraken de makers ervan over hoe ze humor en respect voor de samenleving in L.A. in evenwicht konden brengen, aangezien het soms een nogal delicaat onderwerp is.

Deze keer ligt de nadruk op de vaardigheidskaarten, waarmee toekomstige spelers hun fantasie de vrije loop kunnen laten om de meest doelmatige zombie-moordmachine te creëren.

Ontwikkel je Slayers naar wens en creëer de perfecte zombie-dodende machine met de Dead Island 2 VaardigheidskaartenVerbeter je moordvaardigheden in stijl!

Dead Island 2 wil het genre en de games revolutioneren

Dead Island 2, onthuld tijdens het gala van de Gamescom Opening Night Live 2022, is teruggekeerd van de ondoden om geen zombie zonder hoofd achter te laten in onze indrukken.

Sindsdien kon Dead Island 2 in de Pulp- en Hell-A-edities worden voorbesteld bij GAME-winkels om een DLC als geschenk.

De spel door Deep Silver Dambuster Studios maakte duidelijk hoe beestachtig de gameplay zal zijn in een nieuwe sneak peek, want het bevestigde de mogelijkheid om in zombies te veranderen.

Daarbij komen de andere beschikbare details, zoals de duurzaamheid van de wapens en de moordenaars die de stad van de ondoden verlossen.

Vergeet niet dat Dead Island 2 lanceert op 28 april 2023 in Xbox X Series|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 y PC via de Epic Games Store.

Nu dat in Dead Island 2 heeft de Ability Cards geïntroduceerd. om te gaan doden met stijl in HELL-Awordt het verlangen om het spel te spelen te groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *