Kirby’s Return to Dream Land Deluxe krijgt mogelijk een nieuwe speelbare epiloog

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe krijgt mogelijk een nieuwe speelbare epiloog

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe komt binnenkort op Switch, de haven die Nintendo debuteerde in Wii is nu terug met wraak; en het kan zelfs terugkomen met een nieuwe speelbare epiloog.

De platformspel uitgebracht op Nintendo Wii volgde de Kirby’s avonturen ontwikkeld door HAL Laboratory en die nu wordt uitgebracht als een nieuwe versie van Kirby’s Adventure Wii.

Maximaal vier spelers kunnen samen met Kirby en zijn vrienden door Dream Land reizen en Maglor helpen zijn ruimteschip te repareren.

En nu het spel nog maar een paar weken verwijderd is van de officiële release, zijn de gevreesde lekken van het spel gearriveerd; hoewel sommige misschien niet waar zijn, is het wel zo dat ze vaak echt zijn.

Zoals we lezen via Nintendo Everything, heeft een Reddit-gebruiker besloten wat meer informatie over het spel te posten. HAL Laboratorium spel.

Gebruiker Sad_Bat1933 plaatste een afbeelding op sociale media van wat de achterkant van het spel zou zijn. We zullen het beeld niet insluiten voor degenen die het persoonlijk willen zien, maar we laten de link staan.

Op de achtergrond lijkt het iets te hebben dat het onderscheidt van de rest.

voor het grootste deel ziet het er vrij normaal uit, maar het toont ook wat een nieuw speltype lijkt te zijn dat nog niet onthuld is.

Getiteld als “Magolor Epiloog“Zou dit een nieuw einde zijn dat plaats maakt voor een ander toekomstig spel in de serie? Houd in gedachten dat geruchten als deze niet altijd van de grond komen en met voorzichtigheid moeten worden behandeld.

Een nieuwe epiloog aan het spel toevoegen met Magolor -een van de hoofdpersonen- in de hoofdrol zou echter heel zinvol zijn.

De meeste van de Kirby’s belangrijkste spellen Sinds Kirby Triple Deluxe hebben ze een soort epiloog als extra aflevering en op een bepaalde manier, maar in dit spel zou alles met elkaar verbonden zijn.

Sommige daarvan bevatten ook verschillende speelbare personages en. Magolor heeft al een speelbare moveset. gedefinieerd na het verschijnen in Kirby Star Allies.

Nu het spel binnenkort uitkomt, is het mogelijk dat deze modus in de komende weken of dagen wordt onthuld, misschien zelfs via een Nintendo Direct.

Kirby’s terugkeer naar dromenland deluxe arriveert op 24 februari alleen op Switch en kan nu worden voorbesteld bij GAME. Zou je een nieuwe speelbare epiloog? Misschien weten we er binnenkort meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *