Rapid-fans zijn in vuur en vlam na de derby tegen CSM Boekarest in de Polivalenthal: “We walgen van dit hele ticketcircus”

Rapid-fans zijn in vuur en vlam na de derby tegen CSM Boekarest in de Polivalenthal: “We walgen van dit hele ticketcircus”

CSM Boekarest versloeg maandag titelverdediger Rapid Boekarest met 27-26 en staat 9 punten los in de titelrace.

De ambtenaren van Giulesteni waren niet gelukkig met de houding van de leiders van het hoofdstedelijke stadhuis, die veel kaartjes tegenhielden die zij niet “gratis” zouden hebben verkocht, maar alleen aan hun eigen fans.

Na het resultaat van maandag, vice-kampioen CSM Boekarest gaat naar de eerste plaats met 40 puntenen Rapid București, met 31, zakt naar de 4e plaats. Op de 2e plaats staat Gloria Bistrița (34), en op de 3e plaats SCM Rm. Vâlcea (32).

Rapidi fans reageerden met een persbericht, schrijft ProSport.

Rapid-fans in vuur en vlam na derby met CSM Boekarest in de Polivalentahal: “Misselijk van het hele ticketcircus”

“You announced SOLD OUT in less than 24 hours but there were hundreds of empty seats in the hall, the pictures of the “CSM lawn” during the game, with more than half of the seats free, are enlightening.

U hebt een totaal gebrek aan respect voor clubofficials getoond, ook op de wedstrijddag, door voortdurend met hen te pingpongen over zitplaatsen voor hen. De meesten van hen walgden van het hele ticketcircus, wees blij dat ze allemaal in het gazon zaten, te beginnen met de voorzitter Bogdan Vasiliu!

U kocht duizenden vuvuzela’s, zette ze op elke stoel, hoewel een groot deel ervan duidelijk niet eens gebruikt zou worden, om onze prachtige galerij te bedekken. Een puinhoop zoals je zelden ziet, 60 minuten lang bijna onafgebroken toeschouwers van CSM die in de vuvuzela’s blazen om het gezang van de tegenpartij niet te laten horen.

Je schreeuwde voortdurend naar de geluidsmensen om de muziek zo luid mogelijk te spelen, ook aan het einde van de wedstrijd toen de Rapid-tribune in de zaal bleef. Het is verbazingwekkend hoeveel kwaadaardigheid jullie in jezelf kunnen opbrengen!

Je hebt waarschijnlijk het kampioenschap gewonnen. Dat is waarschijnlijk het enige dat telt voor jou, voor de rest hebben we vuvuzela’s!

Dank aan alle Rapidiistas die bij de wedstrijd aanwezig waren, dank aan Peluza Nord – Rapid București voor jullie steun, wij verontschuldigen ons namens CSM voor alles wat er vandaag op de tribunes is gebeurd. We gaan vooruit, wees ervan overtuigd dat de liefde voor een club met traditie niet afhangt van resultaten en vuvuzela’s”, luidt het persbericht. CS Snel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *