Bespaar € 30 op deze Nintendo Switch OLED met het nieuwste Mario-spel

Bespaar € 30 op deze Nintendo Switch OLED met het nieuwste Mario-spel

Hou je van Nintendo’s catalogus en wil je een Nintendo Switch OLED? Nou, bij Miravia, een e-commerce platform dat een breed scala aan producten van je favoriete merken aanbiedt, heb je een Nintendo Switch OLED aanbieding die je niet mag missen.

Voor slechts 379 euro krijgt u een pakket met de Nintendo Switch OLED (wat op zich meer kost dan dat) en het spel Mario + Rabbids: Vonken van Hoop. Een geweldige deal die je 30 euro bespaart.

Switch OLED + Mario + Rabbids: Vonken van hoop

Maar je moet opschieten, want de actie loopt binnenkort af. Bovendien moet u aan een aantal voorwaarden voldoen om van de korting te kunnen profiteren, zoals een nieuwe Miravia-gebruiker zijn.

Als je deze Nintendo Switch OLED met Mario + Rabbids: Sparks oh Hope wilt bemachtigen, moet je naar de Miravia shop gaan en gebruikmaken van hun welkomstbonus. Download hiervoor de Miravia app op uw mobiele telefoon en de kortingsbon biedt u een 30% korting met een plafond van 20 euro.

Zodra je de voucher hebt, ga je naar de aanbieding van de Switch OLED met het spel (dat doe je door op deze link te klikken), bevestig je de aankoop, wissel je de voucher in met 20 euro als cadeau, en klaar is kees! Je hebt al het duo van de Switch OLED en de nieuwe Mario + Rabbids game met 30 euro korting.

Plus, verzending is gratis en als u het pakket nu koopt, ontvangt u het deze week, zodat u er meteen van kunt genieten en het weekend kunt doorbrengen met het spelen van dit leuke spel.

Denk niet na en profiteer van deze aanbieding om een Nintendo Switch OLED-console met de game Mario + Rabbids: Sparks of Hope voor 379 euro bij Miravia te bemachtigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *