John Carpenter prijst Dead Space remake aan als “spannend en angstaanjagend”.

John Carpenter prijst Dead Space remake aan als “spannend en angstaanjagend”.

John Carpenter is een van de belangrijkste regisseurs in de geschiedenis van de horrorfilm, het best bekend voor Ontsnappen uit New York (1981) en de saga Halloween (1978), die meer dan 40 jaar later is afgelopen met Halloween Ends.

Maar Carpenter is ook een gamer en tijdens 2022 speelde hij vele, vele spellen, waaronder Elden Ring. Een van de eerste wedstrijden die hij dit jaar heeft gespeeld is Dead Space…die ook heel dicht bij hem staat.

John Carpenter prijst Dead Space remake… Van welke film komt er een film?

Op Twitter heeft Carpenter gezegd dat EA’s “vernieuwde Dead Space”… is spannend en angstaanjagend – geweldig spel!“.

Inderdaad, Dead Space is een van de beste remakes die we de laatste jaren hebben gezien, ook al zijn de eerste verkoopcijfers niet erg goed…

Maar de mening van Carpenter is vooral interessant omdat Carpenter zich onlangs zelf heeft laten ontvallen dat er al gewerkt wordt aan een verfilming van Dead Space. Hij verzekerde dat hij er niet bij betrokken is, maar hij denkt dat ze hebben al een andere regisseur betrokken.

De geruchten over Carpenter die een Dead Space film regisseert, begonnen toen hij de nieuwe RED digitale camera’s bekeek, en hij zei dat hij graag een Dead Space film zou maken.”Ik kan niet geloven hoe het zich verspreid heeft…“, zei hij. “En ik ben niet gevraagd om het te doen. Dus totdat iemand me vraagt, doe ik het niet.. “

EA Motive heeft zelf interesse getoond om de serie voort te zetten, en als Dead Space Remake succesvol is, krijgen we later waarschijnlijk nieuwe afleveringen die het verhaal van Isaac Clarke voortzetten.

Op Steam, bijvoorbeeld, was het een van de best verkochte spellen van januari en versloeg Forspoken, ondanks het feit dat bij de Britse release heeft minder dan de helft verkocht dan het deed Het Callisto Protocol in zijn eerste weekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *