Gigi Becali komt tussenbeide in het Dinamo schandaal: “Vraag om het geld, man! Welke waardigheid, ik?”

Gigi Becali komt tussenbeide in het Dinamo schandaal: “Vraag om het geld, man! Welke waardigheid, ik?”

De spelers van Dinamo weigerden te trainen wegens financiële achterstand en coach Ovidiu Burcă bekritiseerde de spitsen. FCSB-eigenaar Gigi Becali mengde zich in het schandaal bij de grote rivaal en liet weten aan de kant van de voetballers te staan.

Coach Ovidiu Burcă viel in een persconferentie de spelers van Dinamo aan: “Schaam je voor hen! Ze hadden geen recht om te doen wat ze deden. Ik probeer de spelers het beste te geven wat ik kan. Sinds ik hier ben hebben ze niets gemist. Wat de spelers hebben gedaan is een grote smet op de geschiedenis van deze club. Een vertraging van twee maanden is niet ernstig.”

De clubleiding heeft besloten de contracten te beëindigen van de aanvallers: doelman Ștefan Fara (21 jaar), spits Vasile Buhăescu (34 jaar), verdediger Alin Dudea (25 jaar), verdediger Marius Tomozei (32 jaar) en middenvelder Bogdan Gavrilă (30 jaar).

Gigi Becali komt tussenbeide in het Dinamo schandaal: “Vraag om het geld, man! Nou, welke waardigheid?”

Voor zijn uitspraken kreeg Burcă ook kritiek van Florin Răducioiu, voormalig groot spits van Dinamo: “Hoe kun je zulke onzin zeggen? Het is totale incoherentie”.

“Bij mij, als er een staking is, ben ik niet zoals anderen. Ik steek mijn handen op als ik niet kan en dat is het. Als je dat niet kunt, geef je dan over! Is dat speler training, werken? Vraag naar het geld! Wat voor soort waardigheid is dat? Het maakt niet uit of het Dinamo, Steaua, Rapid, FC Argeș, PSG is. De man is een voetballer, dat is zijn werk, hij verdient er geld mee. Geef hem het geld! Als ik niet kan, bezuinig ik. Ik verlaat het team en tot ziens, niet om mensen belachelijk te maken… Kom naar de training, werk hier, wij zijn de slimmeriken die je het geld niet geven. Dat kan niet,” zei Gigi Becali op Digi Sport.

  • Ook buitenlandse spelers willen Dinamo verlaten vanwege financiële problemen: Filip Dujmovic, Dani Iglesias en Gorka Larrucea.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *