Oplossingen voor de Fortnite Week 7 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

Oplossingen voor de Fortnite Week 7 Seizoen 1 Hoofdstuk 4 Uitdagingen

We hebben nog een compendium beschikbaar van missies wekelijks voor Fortnite Hoofdstuk 4 van seizoen 1, al in week 7 van de uitdagingen, met veel ervaring op te doen.

En je moet opschieten, want sinds het begin van hoofdstuk 4 van Fortnitetenminste in deze seizoen 1De uitdagingen duren slechts zeven dagen, en als je ze niet voltooit, ben je de bijbehorende ervaring kwijt.

Deze week hebben we een aantal uitstekende missies zoals het markeren van vijanden in een spel, het herstellen van gezondheid, het breken van schilden van tegenstanders, en vele andere.

Dus via deze gids geven we je de oplossingen van Fortnite week 7 Hoofdstuk 4 van seizoen 1, zodat je niets laat liggen van deze ervaring, gezien het feit dat het fundamenteel zal zijn om alle beloningen te bereiken die we voor onszelf hebben ingesteld.

Oplossingen voor de Fortnite week 7 seizoen 1 hoofdstuk 4 uitdagingen.

Dit is de oplossing voor alle uitdagingen van Fortnite week 7 Fortnite seizoen 1 hoofdstuk 4:

Breek het schild van een tegenstander of laat het jouwe breken.

We moeten ofwel genoeg schade toebrengen om het schild van de vijand te breken, ofwel genoeg schade oplopen om ons eigen schild te breken.

Herstel gezondheid of schild met boosts (250).

We moeten 250 gezondheids- of schildpunten herstellen met behulp van realiteitsboosters. Vergeet niet dat deze werkelijkheidsboosts automatisch worden bereikt zolang we zo lang mogelijk in leven blijven in de spelen.

De augmentaties die ons zullen helpen de uitdaging te overwinnen zijn gevarenliefhebber, bladercamouflage, medisch jachtgeweer, medische plons, overal plons, nederigheidsles en pescamedusas.

Met al deze augmentaties kunnen we gezondheid en/of schild herstellen.

Herschikt augmentaties in verschillende spellen (5)

Je moet werkelijkheidsvergrotingen toewijzen van degene die je in de wedstrijden krijgt. Om dit te doen, moet je de knop wapen herladen ingedrukt houden om de eerste reality boost, die gratis is, opnieuw toe te wijzen. Merk op dat volgende herverdelingen in hetzelfde spel 100 goudstaven kosten.

Markeer vijanden in hetzelfde spel (10)

Je moet een totaal van 10 vijandelijke spelers in hetzelfde spel markeren, en daarvoor moet je een verkenningsvalk gebruiken. Zoals je weet, markeert deze havik automatisch alle vijanden die in de buurt zijn.

De havik kan willekeurig worden gevonden in spellen, hetzij op de grond, in kisten of in supply drops.

Verkrijg het schild of help je bondgenoten het te bemachtigen (gefaseerde uitdaging).

Eigenlijk moeten we ofwel schild krijgen of onze bondgenoten helpen om het ook te krijgen. Wij raden u aan om schilddrankjes, schildbussen, gezonde plons of het plonskanon te gebruiken.

In de eerste fase moet je 50 halen, in de tweede 150, in de derde 300 en in de laatste 500.

Markeer tegenstanders (uitdaging per fase)

We moeten tegenstanders markeren met de verkenningsvalk, zoals we hierboven hebben uitgelegd.

In de eerste fase moet je 5 tegenstanders markeren, in de tweede fase 15, in de derde fase 30 en in de laatste fase 50 tegenstanders.

Krijg EP in creator experiences (50.000).

We moeten toegang krijgen tot de creatieve modus kaarten via de ontdekkingstab en 50.000 ervaringspunten halen op een van hen.

Op deze manier hebben we al deze uitdagingen van week 7 in dit seizoen 1 van Fortnite Chapter 4 voltooid om alle ervaring op te doen.

Als je wilt beginnen te profiteren van alle nieuwe functies, aarzel dan niet om onze gidsen te bekijken met waar zijn de Fortnite Chapter 4 Season 1 fortune zones, de lijst met alle exotische en mythische wapens die zijn opgenomen of hoe je snel kunt levelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *