Pink Floyd brengt “The Dark Side of the Moon” opnieuw uit voor zijn 50ste verjaardag

Pink Floyd brengt “The Dark Side of the Moon” opnieuw uit voor zijn 50ste verjaardag

Pink Floyd viert 50 jaar van hun legendarische album De donkere kant van de maan met een geremasterde heruitgave van het originele album op cd, vinyl, Blu-ray-edities met een 5.1-mix en geremasterde stereoversies van het album.

Een doos die ook uw woont in Londen in 1974 op cd, vinyl en Blu-ray, evenals een Boek van 160 pagina’s met zwart-wit foto’s van de tournees van de Britse rockband van 1972 tot 1975 in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Er zullen ook posters, stickers en een replica van de ’73 EMI-brochure zijn en een uitnodiging om te komen kijken De donkere kant van de maan in het London Planetarium, gelegen aan Marylebone Road in Londen.

De ‘boxset’ kan nu Reserveren.

De donkere kant van de maan werd oorspronkelijk uitgebracht op 1 maart 1973 en werd geprezen als een van de grootste rockmeesterwerken ooit opgenomen. Tot op de dag van vandaag blijft het luisteraars en artiesten beïnvloeden en beïnvloeden.

Met Wereldwijd zijn er 50 miljoen exemplaren van verkocht Het is ongetwijfeld een van de commercieel meest succesvolle albums.

Het opstellen van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *