Lucian Bode, over de status van het project voor de bouw van de nieuwe multifunctionele arena in het Dinamo Sportcomplex: “We blijven belangrijke stappen zetten in de richting van de realisatie ervan”.

Lucian Bode, over de status van het project voor de bouw van de nieuwe multifunctionele arena in het Dinamo Sportcomplex: “We blijven belangrijke stappen zetten in de richting van de realisatie ervan”.

De minister van Binnenlandse Zaken, Lucian Bode, heeft nieuwe details verstrekt over de status van het project voor de bouw van de nieuwe multifunctionele arena in het Dinamo Sportcomplex.

“Ik had vandaag een zeer goede werkvergadering met de secretaris-generaal van het ministerie van Binnenlandse Zaken, vertegenwoordigers van CS Dinamo, de Nationale Investeringsmaatschappij en het ontwerpbureau om de stand van zaken op te maken van het project voor de bouw van de nieuwe multifunctionele arena in het Dinamo Sportcomplex, met als middelpunt een ultramodern voetbalstadion.

Vorig jaar hebben we de eerste steen gelegd voor dit grote project om de sportinfrastructuur van CS Dinamo te ontwikkelen en we blijven belangrijke stappen zetten in de richting van de verwezenlijking ervan”.is de aankondiging van Lucian Bode op Facebook.

Minister Bode zegt ook dat enkele belangrijke details zijn overeengekomen, zoals de faciliteiten in de arena en de toegangswegen, overeenkomstig de eisen van internationale voetbalfora.

Bovendien zal het stadion, als nieuwigheid, twee ringen hebben en worden omgeven door een platform voor de verdeling van de toeschouwersstromen, gelegen op het niveau van de aangrenzende straten.

“Het wordt zeker een emblematisch project voor MAI en voor de Roemeense sport. Dinamo Club is een symbool van traditie en prestaties en we zijn allemaal vastbesloten om dit pad van institutionele modernisering te versterken. Prestaties worden geleverd met investeringen. En de Roemeense sport heeft consistente investeringen nodig”, schrijft Lucian Bode op Facebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *