Dinamo, overwinning in de SUFFERING derby in Super League! FC Botosani zal hun coach ontslaan

Dinamo, overwinning in de SUFFERING derby in Super League! FC Botosani zal hun coach ontslaan

Dinamo, gecoacht door de Kroaat Zeljko Kopic, versloeg FC Botosani maandagavond met 2-0 (1-0) in de laatste wedstrijd van de 20e speelronde van de Superliga.

Dennis Politic (23) opende de score met een prachtig schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Spits Hakim Abdallah sloot de score af (90) met een schot vanuit een hoek na een persoonlijke inzet.

Dinamo, overwinning in de Superleague derby! FC Botosani zal hun coach ontslaan

“Ik ben echt tevreden over de ontwikkeling, we hadden energie, intensiteit, we waren veruit de betere ploeg. Het is heel belangrijk voor de club, voor de supporters. Een topgoal, en de tweede van Hakim. Het is maar één wedstrijd. We zullen vechten tot het einde, daar is geen twijfel over mogelijk, om in de eerste divisie te blijven.

(n.r. over de wedstrijd tegen FC Voluntari) Het wordt een hele moeilijke wedstrijd, ze hebben een eigen spelidentiteit, ze hebben stabiliteit, maar wij hebben geen andere optie dan te gaan en te winnen. We moeten er alles aan doen om de drie punten te pakken, op het moment van de wedstrijd zullen we er klaar voor zijn”, zei Zeljko Kopic na afloop van de wedstrijd FC Botoșani – Dinamo 0-2.

Mihai Ciobanu, op het punt van ontslag bij FC Botoșani

Mihai Ciobanu, de trainer van Moldavië, sluit een mogelijk vertrek bij FC Botoșani niet uit.

“Ik moet Dinamo feliciteren. Ze geloofden in hun overwinning. De laatste plaats in het klassement is de positie die ons op dit moment goed uitkomt.

Het lijkt er vaak op dat het ieder voor zich is. Het is een abnormaliteit! We hebben nog één wedstrijd en dan trekken we de lijn. (Het is mogelijk, zeker. Met Oțelul heeft elk team in Roemenië problemen.

(n.r. over fans die het team bekritiseren) Ze moeten sanctioneren wat er op het veld gebeurt. Ze krijgen al jaren les met mooie wedstrijden, goede resultaten, maar dit jaar zijn we helemaal ingestort,” zei Mihai Ciobanu.

FC Botosani blijft dit seizoen zonder overwinning, dat 9 keer heeft gewonnen en 11 keer heeft verloren, zonder een doelpunt in de laatste drie speelrondes.

In de stand staat Dinamo op de een na laatste plaats, 15e, met 13 punten, terwijl FC Botosani 9 punten heeft en laatste staat in de Superleague stand.

Hoe zagen de twee verdelingen eruit?

  • FC BOTOȘANI: Ducan – R. Benzar (Charles Petro 46), Sadiku (Cioiu 46), Junior Pius, Țigănașu – G. David (G. Dragomir 82), V. Dican, Ed. Florescu (Drole 63) – N’Goma (Dragu 46), Ilicic, Pinson. Coach: Mihai Ciobanu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo – C. Costin, Dani Iglesias (Gabriel Moura 86), Ilic (N. Rosu 73), Bordușanu – Ghezali (Bena 64), Goncalo Gregorio, Politic (Hakim Abdallah 73). Coach: Zeljko Kopic


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *