FCSB heeft zich verzameld en is vertrokken op trainingskamp. Welke spelers zitten in de selectie

FCSB heeft zich verzameld en is vertrokken op trainingskamp. Welke spelers zitten in de selectie

FCSB is weer bij elkaar en de spelers hebben hun medische keuring gehad bij het Nationaal Instituut voor Sportgeneeskunde.

Na de tests vertrok de ploeg van Elias Charalambous voor een trainingskamp in Antalya, dat zal eindigen op 21 januari.

FCSB verblijft in Turkije in de Gloria Sports Arena, waar ze op 14 januari ook de vriendschappelijke wedstrijd tegen LASK Linz uit Oostenrijk zullen spelen.

FCSB herenigd en vertrokken voor trainingskamp

FCSB speelt hun eerste officiële wedstrijd op 22 januari in de Arena Națională tegen UTA in de 22e ronde van de Superliga.

Bij het medische bezoek zaten ze bij de selectie van FCSB:

Doelmannen: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea;

Full-backs: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Alexandru Pantea, Risto Radunovic;

Middenvelders: Adrian Șut, Octavian Popescu, Mihai Lixandru, Andrei Pandele, Mihai Toma, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Matyas Laszlo, David Popa, Baba Alhassan;

Voorwaartsen: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alexandru Băluță, Luis Phelipe.

“Alle spelers die hier zijn, blijven. Als er iets gebeurt, weet je het nooit, in voetbal veranderen dingen van de ene dag op de andere. We zijn blij voor de twee spelers (n.e.g. Cretu en Compagno). Vorig jaar was Andrea de beste scorer, hij heeft kwaliteit, we hebben hem vaak geprezen. Cretu is een voorbeeld voor mij. We zijn blij om dit soort spelers in het team te hebben, de manier waarop hij elke dag traint, hoe professioneel hij is, het helpt ons veel. Het zijn twee spelers waar we blij mee zijn,” zei Elias Charalambous.

We halen alleen kwaliteitsspelers binnen die we goed kennen. We willen spelers die de kwaliteit en het vermogen hebben om ons te helpen ons doel te bereiken. Daarom zijn die twee hier, maar ze moeten hard werken om het team te halen. Ik ben blij met de ploeg, we hebben erg goede spelers, je weet nooit in het transferwindow, er kunnen altijd spelers bijkomen of vertrekken – Elias Charalambous

Damjan Djokovic heeft FCSB verlaten en tekent bij Rapid! Hoeveel heeft Gigi Becali de middenvelder betaald om te vertrekken?

fotobron: Facebook.com / FCSBOfficial


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *