Australian Open. Waar je het eerste Grand Slam toernooi van het jaar op tv kunt bekijken

Australian Open. Waar je het eerste Grand Slam toernooi van het jaar op tv kunt bekijken

Eurosport brengt de must-see wedstrijden van het eerste Grand Slam toernooi van het tennisseizoen, de Australian Open. Elk moment van de wedstrijd kan worden bekeken op de Eurosport app.

Titelverdediger Novak Djokovic gaat op zoek naar zijn 11e succes, terwijl Aryna Sabalenka, Iga Swiatek en Coco Gauff strijden om de suprematie op de hardcourtbanen.

De Australische ster Nick Kyrgios voegt zich bij het team van Eurosport-experts, naast Boris Becker, John McEnroe, Mats Wilander, Justine Henin, Alex Corretja, Barbara Schett, Tim Henman en Laura Robson.

Australian Open begint. Waar het eerste Grand Slam toernooi van het jaar op tv te zien is

De grootste tennisspelers verzamelen zich in Melbourne Park voor het eerste Grand Slam toernooi van 2024, de aftrap van een jaar vol actie op Eurosport. Tussen 14 en 28 januari kunnen fans elk punt en elke geslagen bal op de Australian Open bekijken dankzij de tv- en online uitzendingen van Eurosport. 260 uur tennis is te zien op Eurosport 1 en Eurosport 2, samen met live beelden van de 17 banen in Melbourne Park. Novak Djokovic gaat op zoek naar zijn 11e Australian Open titel, terwijl Iga Swiatek en Aryna Sabelenka hun rivaliteit om de nummer één van de wereld voortzetten.

De Australische superster Nick Kyrgios zal zich voor het eerst aansluiten bij het wereldklasse team van Eurosport-experts in Melbourne. Als winnaar van de Australian Open 2022 in het mannendubbelspel zal hij fans voorzien van unieke inzichten en details over het toernooi en de spelers vanuit de commentaarcabine ter plaatse. Een bonusuitzending vanuit de commentaarcabine zal ook beschikbaar zijn op de Eurosport-app.
Om de fans dichter bij de actie in Melbourne Park te brengen, wordt het Eurosport-team ter plekke bijgestaan door zevenvoudig Grand Slam-kampioen John McEnroe, die zich bij voormalig nummer zeven van de wereld Barbara Schett en Olympisch zilveren medaillewinnares Laura Robson voegt.

Rachel Stringer zal in de Eurosport studio, The Cube, de twee weken van het toernooi nabespreken. Ze wordt bijgestaan door zevenvoudig Grand Slam-kampioen Mats Wilander en voormalig nummer vier van de wereld Tim Henman. Een groot aantal voormalige spelers, waaronder Boris Becker, Alex Corretja en Justine Henin, zullen ook bijdragen aan Eurosports verslag van de Australian Open.

De uitzendingen van Eurosport beginnen dagelijks om 2:00 uur met een nieuwssegment en de avondsessie wordt voorafgegaan door een studiosegment om 9:45 uur.

Drie Roemenen in het hoofdtoernooi van de Australian Open

Op het eerste Grand Slam toernooi van het jaar staan ook drie Roemeense speelsters: Jaqueline Cristian neemt het in de eerste ronde op tegen Katerina Siniakova, Sorana Cîrstea speelt tegen de Chinese Yafan Wang, terwijl Ana Bogdan het opneemt tegen de jonge Brenda Fruhvirtova, een qualifier. Het tennistoernooi begint op zondag 14 januari en wordt afgesloten met de mannenfinale op 28 januari, na de vrouwenfinale op 27 januari.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *