Wintercompetitie 2024 is voorbij! Ionuț Lupescu en Christian Karembeu waren sprekers in Turkije

Wintercompetitie 2024 is voorbij! Ionuț Lupescu en Christian Karembeu waren sprekers in Turkije

Ionuț Lupescu was de centrale gast op een voetbalsymposium dat dit weekend in Antalya werd gehouden.

Onder de gasten bevonden zich voormalig Frans voetbalgrootheid Christian Karembeu en Marcelo Salazar, algemeen directeur van AL Nassr, de man die Cristiano Ronaldo naar het Saoedische voetbal bracht.

Winter League Convention 2024 wordt algemeen erkend als een belangrijk platform voor professionals uit de industrie, sportliefhebbers en experts om samen te komen en verschillende aspecten van voetbal te bespreken.

Winter League Convention 2024 is OVER! Ionuț Lupescu en Christian Karembeu waren sprekers in Turkije

Met een breed scala aan onderwerpen, waaronder de huidige trends in sportmedia, wereldwijde strategieën voor de uitbreiding van sportmerken, onderzoekstechnieken, de gezondheid van atleten en de relatie tussen club en sport. Het evenement vindt jaarlijks plaats in Antalya en is nu in zijn derde jaar.

In de tentoonstellingsruimte kunnen voetbalbedrijven zichzelf promoten. Dit omvat alles van voetbaluitrusting tot de nieuwste technologie voor medische apparatuur, lokale bestemmingspartners, media en digitale technologiebedrijven en voedingssupplementen.

Ionuț Lupescu sprak aan het einde van de conferentie over de liefde van zijn leven, Dinamo.

“Ik hoop dat Dinamo meer spelers zal brengen. Ik weet niet of ze het geld hebben. Je weet hoe trainingswedstrijden zijn. Dat maakt minder uit. Ik hoop dat we punten pakken tegen Petrolul.

De laatste twee wedstrijden in het kampioenschap met de nieuwe coach hebben we gezien dat hij de nadruk legt op verdedigen, dus geen doelpunten tegen krijgen. Ze hebben ook een paar mooie doelpunten gemaakt. Ik denk dat als hij zo doorgaat, we zelfs met dit team een kans hebben om aan degradatie te ontsnappen.

Ik weet niet of Radu de transfer naar Bayern heeft geweigerd. Ik heb meer praatjes gezien van agenten en ik vertrouw niet wat ze zeggen. Hoe dan ook, het is goed voor Radu Drăgușin dat hij naar de Premier League is gekomen. Ik hoop dat hij ook speelt, want het is één ding om ingeschreven te staan en iets anders om te spelen.

Ik zou graag zien dat Rapid het kampioenschap pakt, omdat ik het mooi vond wat daar is opgebouwd. Afgezien van het feit dat ze een heel goede coach hebben, heeft Rapid zich heel goed versterkt,” zei Ionuț Lupescu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *