Omar El Sawy en Sebastian Andrei Borza komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 30 januari om 21.00 uur.

Omar El Sawy en Sebastian Andrei Borza komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 30 januari om 21.00 uur.

Twee van Roemenië’s meest getalenteerde spelers komen deze week naar EXCLUSIV RAPID. Aanvallende middenvelder Omar El Sawy (19) en linksback Sebastian Andrei Borza zijn vandaag te gast bij Ovidiu Ionescu. We praten over de Dinamo-Rapid derby 1-2, de strijd om de suprematie in de eerste divisie en hun toekomstplannen.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *