Rapid heeft een nieuwe TRANSFER! Cătălin Vulturar tekent tot 2028

Rapid heeft een nieuwe TRANSFER! Cătălin Vulturar tekent tot 2028

Cătălin Vulturar heeft een contract tot de zomer van 2028 getekend bij Rapid.

Vulturar werd opgeleid door UTA, maar vertrok in 2020 naar Lecce, waar hij voor het jeugdteam 109 wedstrijden speelde en zes doelpunten en 11 assists scoorde.

De middenvelder speelde vijf wedstrijden voor het Roemeense U21 nationale team in de voorrondes van het Europees Jeugdkampioenschap 2025, waar hij een doelpunt maakte in een 2-0 overwinning op Armenië.

Rapid heeft een nieuwe transfer gemaakt! Cătălin Vulturar heeft getekend tot 2028.

De marktwaarde is volgens Transfermarkt 400.000 euro.

Lecce heeft 40 procent van een toekomstige transfer van Cătălin Vulturar.

“Rapid gaat door met hun transferwoede en is erin geslaagd om Cătălin Vulturar, aanvoerder van het jeugdteam van Lecce, de Primavera-kampioenen van vorig seizoen, over te nemen. De 19-jarige middenvelder uit Arad heeft een contract voor vier en een half jaar getekend bij Rapid, dat loopt tot de zomer van 2028.

“Mijn komst naar Rapid beschouw ik als een belangrijke stap in mijn carrière. Ik weet dat Rapid een legendarische club is en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit project. Ik kom met een open hart, vastbesloten om alles te geven voor mijn nieuwe thuis, Giulești”, vertelde Cătălin Vulturar aan fcrapid.ro.

Vulturar werd gevormd door UTA Arad, vanwaar hij in 2020 vertrok naar Lecce. Hij speelde 109 wedstrijden voor de Italiaanse Primavera, met 6 doelpunten en 11 assists.

De laatste wedstrijd van de nieuwe Giuglioni middenvelder dateert van afgelopen zondag, toen hij 82 minuten speelde in de 2-1 overwinning op Verona. Cătălin speelde in vijf wedstrijden voor het Roemeense U21 nationale team, allemaal in de voorrondes van Euro 2025. Hij scoorde één doelpunt in een 2-0 overwinning op Armenië afgelopen oktober. Zijn marktwaarde, volgens transfermarkt, is €400.000,” zegt fcrapid.ro.

Naar mijn mening zijn Rapid-fans de mooiste van het land. Ik moet het volkslied van Rapid nog leren – Cătălin Vulturar


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *