Universitatea Craiova verslagen in Superliga na vijf STAGES. Scheidsrechter Istvan Kovacs wordt beschuldigd door Sepsi

Universitatea Craiova verslagen in Superliga na vijf STAGES. Scheidsrechter Istvan Kovacs wordt beschuldigd door Sepsi

Universitatea Craiova heeft na vijf ronden zonder overwinning gewonnen. De Oltenii versloegen Sepsi met 3-1 in ronde 24.

Craiova scoorde via Raul Silva, maar na de VAR werd het doelpunt afgekeurd.

Gabriel Debeljuh opende de score, Jovan Markovic herstelde de stand, Elvir Koljic zette Craiova op voorsprong en Alexandru Cretu scoorde voor 3-1.

Universitatea Craiova verslagen in Superliga na vijf speelronden

Gespeelde teams:

Sepsi: Niczuly – Otelita (Popsa ’85), Ninaj, Ciobotariu, Fl. Ștefan (Bălașa ’85) – Rodriguez (Aganovic ’63), N. Păun – I. Gheorghe (Varga ’63), C. Matei, Kallaku (Safranko ’85) – Debeljuh. Coach: Bernd Storck.

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva (Maldonado ’46), Căpățînă – Al. Cretu, Mateiu – Danciu (Baiaram ’46), Mekvabishvili (Cîmpanu ’60), Mitriță (Badelj ’87) – Markovic (Koljic ’65). Coach: Ivaylo Petev.

Doelpunten Gabriel Debeljuh (33), Jovan Markovic (45+2), Elvir Koljic (74 – penalty), Alexandru Crețu (83).

“We maakten een fout, we lieten de tegenstander op voorsprong komen. In de tweede helft probeerden we op te bouwen, we kregen meer kansen. Het was een open wedstrijd, zij kregen hun kans op 1-1 en uiteindelijk pakten wij alle punten. Ik win liever eerst de drie punten, dan dat ik gewoon uitstekend speel. We hebben tot nu toe veel goals tegen gekregen door simpele fouten. Nu gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijden, waarin we gewoon alle punten willen pakken,” zei Ivaylo Petev, de coach van Universita Craiova, na de wedstrijd, en spits Elvir Koljic zei: “Ik wil scoren, dat wil iedereen, maar elke spits wil ook de teamupa winnen. De punten zijn het belangrijkst, om het team te winnen. We zaten in een zwakkere reeks. Er zijn zwakkere periodes geweest.”

We hadden de wedstrijd in handen, we hadden de penalty op Debeljuh. Ik wil het niet over scheidsrechters hebben, dat is niet mijn taak, maar ik denk dat de acties van Istvan Kovacs vanavond voor zich spreken. We hadden de wedstrijd in handen, we hadden 2-0 kunnen maken, we hadden toen 2-1 kunnen maken. Het is een grote teleurstelling. Een penalty… Ik wil mijn mening niet geven – Roland Niczuly over de scheidsrechterlijke acties van Istvan Kovacs

Er is te veel extra tijd. Het is veel te veel. We hadden genoeg kansen om te scoren. Dat is voetbal. Ik ben niet op zoek naar excuses. Het voetbal was tegen ons. Er zijn slechte beslissingen genomen. We moeten ze accepteren en verder gaan. Het was een duidelijk duel, de scheidsrechter ging kijken. Ik weet het echt niet. Hij is de beste van het land, maar vandaag had hij pech met zijn beslissingen. Het was niet makkelijk na de 1-1. Cosmin Matei had een grote kans om te scoren voor 2-1. Toen was er weer een scheidsrechterlijke fase. Je kunt geven, je kunt niet geven. We zullen zien wat er gebeurt. Alles ligt in onze handen – Bernd Storck


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *