FCSB maakte in de 90e minuut gelijk uit een penalty! Waarom Gică Hagi boos werd na de wedstrijd in de National Arena

FCSB maakte in de 90e minuut gelijk uit een penalty! Waarom Gică Hagi boos werd na de wedstrijd in de National Arena

FCSB speelde maandag in de National Arena met 1-1 gelijk tegen Farul Constanta.

De wedstrijd vond plaats in de 24e ronde van de Superleague. Farul kreeg een afgekeurd doelpunt na VAR-overleg, maar wist in de 90e minuut+4 gelijk te maken uit een penalty, ook toegekend na VAR-overleg.

FCSB maakte in de 90e minuut gelijk uit een penalty! Waarom Gică Hagi boos was na de wedstrijd in de Arena Națională

De wedstrijd werd bijgewoond door 17.305 toeschouwers. FCSB, dat de score opende via Alhassan in de 64e minuut, is nog ongeslagen in zes wedstrijden, met vier overwinningen en twee gelijke spelen.

“Ik zie dat iedereen schreeuwt. Louis geel geven terwijl hij hem niet aanraakte, de volgende keer niet spelen. Na een geldig doelpunt met de verdediger van de tegenpartij in het strafschopgebied en de mijne eruit, hoe kun je de lijnen zo trekken? Pardon, hoe kan het voor hem zijn? Ik kan het niet uitleggen, het is ongelooflijk! Na nog een doelpunt, ik weet nog steeds niet wat. Hoe kan het buitenspel zijn? Het is ongelooflijk.

Voetbal is zo, iedereen ziet het op zijn eigen manier. We moeten werken, alles is moeilijk, niets is makkelijk. Ik hoop dat we de kracht hebben om met alles en iedereen te vechten, zo niet, dan zien we wel. We verdienen het om minstens twee doelpunten te maken. We gaan vooruit. Natuurlijk is er altijd iemand ongelukkig. Als dat buitenspel is, is dat onacceptabel. Bij Grameni, wat was dat? Was dat geen penalty?

Deden al mijn jongens alsof? Ik mis drie spelers in het midden, je zou denken dat met Hagi op de bank alles makkelijk zou zijn. Ga, Gică, en haal een andere en laat hem spelen. Als ik het niet goed doe, schopt het management me eruit, er komt een dag dat ik vertrek. We moeten de beste oplossingen vinden,” zei Hagi na het gelijkspel met FCSB.

Hoe ziet de stand eruit?

FCSB staat nog steeds op de 1e plaats met 51 puntenen Farul staat 5e met 37 punten.

Op de 2e en 3e plaats in de Superliga staan CFR Cluj en Rapid, beide met 42 punten, maar gescheiden door punten.

Wat waren de twee verdelingen?

  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Popescu – 81), Șut, Alhassan – Phelipe (Coman – 46), Al. Băluță (Miculescu – 89), Oct. Popescu (Radaslavescu – 81). Coach: Elias Charalambous
  • Farul: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli – 61) – Vînă, Queiros (Nedelcu – 60), R. Deaconu (Cojocaru – 79) – Rivaldinho (Grameni – 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan – 46). Coach: Gheorghe Hagi


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *