PRESSIEVE kijkcijfers voor de Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu had dit niet verwacht 5 jaar geleden

PRESSIEVE kijkcijfers voor de Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu had dit niet verwacht 5 jaar geleden

De promotie die Cătălin Moroșanu in 2018 oprichtte, Dynamite Fighting Show, heeft de afgelopen jaren indruk weten te maken met haar kijkcijfers.

Het is een van de meest spectaculaire contactsportproducten in Europa. DFS, zoals de Roemeense organisatie kortweg heet, heeft de afgelopen anderhalf jaar wereldwijd meer dan 250 miljoen views gehad en is daarmee het meest zichtbare product in Oost-Europa.

PRESSIEVE kijkcijfers voor Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu had dit niet verwacht 5 jaar geleden

Het verhaal begon in 2018, toen Cătălin Moroșanu besloot om zijn pensioneringstournee van zijn vechtcarrière te maken en het Dynamite Fighting Show concept initieerde.

Nu, na meer dan vijf jaar en 21 georganiseerde gala’s, maakt de promotie indruk wat betreft het publiek, ook al werd een tijdje gedacht dat de Roemeense contactsport in regressie was. Meer dan 250.000 mensen kijken elke dag naar de DFS-vechters.

Alleen al in het seizoen 2023 registreerde DFS meer dan 150 miljoen views, waaronder 100 miljoen op facebook, 10 miljoen op youtube en 40 miljoen op tik tok.

Sensationele cijfers voor een organisatie in Roemenië, met niet meer dan 18 miljoen inwoners, waarvan slechts ongeveer 12 miljoen gebruikers van sociale media. DFS staat net onder twee gigantische promoties in Europa, Glory en Enfusion. Overigens is het een van de weinige in Europa die de zilveren knop van Google heeft gekregen voor zijn YouTube-account.

Wanneer Dynamite Fighting Show terugkeert

“In een tijd waarin de steun voor elke vorm van sport afneemt, ben ik er trots op dat we Roemenië over de grens hebben kunnen brengen, want meer dan 50% van ons publiek komt uit het buitenland.

Ik geloof dat hiermee de waarde van de vechters toeneemt en ze de stap kunnen maken naar de grote organisaties in de wereld. Dit is een trots voor ons.”aldus Moroșanu.

Dynamite Fighting Show kondigde aan in maart terug te keren naar Baia Mare met een topgalawaar, naast een 8-op-8 toernooi op dezelfde avond voor de DFS middengewicht gordel, er ook een duel zal zijn voor de ISKA Intercontinentale titel tussen Andrei Ostrovanu en de Amerikaan Omar Moreno.

Zwaargewichtkampioen Iancu Tancu zal naar verwachting ook terugkeren voor een supergevecht met een Surinaamse reus die in Nederland is gevestigd.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *