Michael de Leeuw Dag! De grote kampioen kreeg een verrassingsfeestje van een aantal grote namen uit de sportwereld

Michael de Leeuw Dag! De grote kampioen kreeg een verrassingsfeestje van een aantal grote namen uit de sportwereld

Mihai Leu is de eerste wereldkampioen professioneel boksen in Roemenië sinds de revolutie van 1989.

De grote kampioen kreeg een grote verrassing op zijn verjaardag, dinsdag 13 februari. Goede vrienden gaven hem een verrassingsfeestje.

De voormalige bokser wist dat hij een zakelijke bijeenkomst moest hebben in een lounge restaurant in Drumul Taberei Park en arriveerde op de locatie met presentaties van de Super Rally etappes die hij organiseert in Mangalia, Alba Iulia, Deva, Timisoara, Craiova en Boekarest.

Mihai Leu Dag. De grote kampioen kreeg een verrassingsfeestje van enkele grote namen uit de sportwereld

Maar er stonden meer dan tien cameramannen en verslaggevers van alle grote nationale tv-zenders op hem te wachten. En dan was er nog de bende dierbare vrienden die bij Mihai Leu wilden zijn op zijn 56e verjaardag.

Hij werd vergezeld door de voorzitter van het Nationale Agentschap voor Sport, Elisabeta Lipă, de voorzitter van COSR, Mihai Covaliu, Amatto Zaharia, de voorzitter van de Roemeense Kempo Federatie, de grote Helmuth Duckadam, “Cobra” Adrian Ilie, de voormalige aanvoerder van het Roemeense nationale basketbalteam, Virgil Stănescu, rallyrijder Claudiu Motoc en voormalig Stellar-speler Augustin Călin.

Mihai Leu was stomverbaasd van vreugde toen zijn vrouw Anna en hun zoon Marco en zijn vriendin in het restaurant verschenen. De familie van de kampioen kwam speciaal uit Deva om hem te vergezellen op het verrassingsfeest zonder dat hij het vermoedde, omdat ze ervan overtuigd waren dat ze zijn verjaardag zouden “terughalen” in Deva. Het hele plan, tot in het kleinste detail, was in elkaar gezet door Clara Shriki, een voormalige journaliste die nu een van de meest ervaren PR-mensen in de sportwereld is, samen met de United Media Racing Team-coureur en producent Sorin Popescu, die zijn loungerestaurant in Drumul Taberei Park ter beschikking stelde. Onder de unieke geschenken die Mihai Leu ontving waren: een samoeraizwaard van Amatto Zaharia, een nationaal voetbalshirt met de naam “Mihai Leu” en het nummer 56, dat zijn leeftijd vertegenwoordigt, van Adrian Ilie of een complete sportuitrusting van Elisabeta Lipă en Mihai Covaliu.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *