Simona Halep is TERUG in het land! Wat ze zegt over haar nieuwe coach en in welke toernooien ze zou kunnen spelen

Simona Halep is TERUG in het land! Wat ze zegt over haar nieuwe coach en in welke toernooien ze zou kunnen spelen

Simona Halep is terug in het land nadat ze in Miami heeft gespeeld. De atlete uit Constanta sprak over haar deelname aan de Olympische Spelen, de samenwerking met haar nieuwe coach Carlos Martinez en het volgende toernooi waar ze gaat spelen.

Na haar uitschakeling in de eerste ronde in Miami, waar ze verloor van Paula Badosa, werd gezegd dat de Roemeense zou spelen in Charleston, een toernooi dat plaatsvindt tussen 1 en 7 april, maar “Simo” ontkende: “Charleston begint nu, heel snel. Ik doe niet mee. Ik blijf hier in Boekarest trainen”.

“Ik moet aan het werk. Ik vond het heerlijk om weer op het veld te staan, het was een enorm plezier. Ik miste het op de baan staan, alles wat tennis betekende, ik glimlachte omdat ik daar familie en goede vrienden had. Met Darren Cahill was het een leuk weerzien, we zijn al vrienden, ik heb er een heel waardevolle man in mijn carrière bij gekregen. En met de collega’s op het circuit was het een mooi afscheid. Het was een fijn gevoel, ik bedank hen en mijn familie dat ze er voor me waren,” voegde Halep eraan toe.

Simona Halep is weer thuis! Wat ze zegt over haar nieuwe coach en in welke toernooien ze zou kunnen spelen

Carlos Martinez wordt de nieuwe coach van Simona Halep. “Ik heb hem altijd bewonderd om de manier waarop hij (Carlos Martinez) op het veld werkt en om de resultaten die hij heeft behaald met speelsters die ik bewonder. Kuznetsova is een van mijn favorieten. Ik heb met Darren (n.r. Cahill) over de coach gesproken en kwam tot de conclusie dat ik het met Carlos wil proberen. Ja, hij komt naar Boekarest. Ik blijf en train hier. Carlos komt volgende week. We hebben er iets over besproken (n.r. deelname in Madrid en Rome), maar er is nog niets besloten,” voegde ze eraan toe.

Ik zou echt willen dat ik me kon kwalificeren, maar ik begrijp dat de kans klein is. In Parijs spelen op de Olympische Spelen, dat zou geweldig zijn. Maar ik heb geen ranking, ik moet in de top 60-70 staan – Simona Halep


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *