Ion Țiriac, REVOLTED door de zaak Simone Halep: “De doden hebben schuld! Ik sta niet in haar schoenen, maar ik zou ze allemaal scheren!”

Ion Țiriac, REVOLTED door de zaak Simone Halep: “De doden hebben schuld! Ik sta niet in haar schoenen, maar ik zou ze allemaal scheren!”

Voormalig tennisser Ion Țiriac (84) heeft zich uitgesproken over de situatie van Simone Halep nadat het Hof van Arbitrage voor de Sport, CAS, haar dopingschorsing heeft teruggebracht van 4 jaar naar 9 maanden en de tennisser weer op het veld staat.

De miljardair gaf onlangs commentaar op de situatie van Simone Halep, wiens schorsing van 4 jaar, opgelegd door de ITIA, door het CAS werd teruggebracht tot slechts 9 maanden.

“Met alles wat ze op tafel had liggen, hebben sommige mensen haar zo beoordeeld… En ik vraag hen wie er over hen oordeelt? Degenen die haar vonden en haar vier jaar gaven voordat ze al het bewijs hadden beoordeeld. We moeten die labjongens vragen of ze normaal in hun hoofd zijn!

En of ze beseffen dat ze met levens spelen. Het leven van jonge mensen! Wie krijgt er dan de schuld?! De doden! Behalve dat Halep geen schuld heeft!” legde de zakenman uit aan GSP.

Țiriac: “Ik sta niet in de schoenen van Halep! Maar ik zou ze wel allemaal scheren!”

Over Roxadustat, de stof die werd ontdekt in het lichaam van Simone Halep en die leidde tot het uitbreken van het hele schandaal, zei Ion Țiriac: “Dit was geen nieuw product dat door Mouratoglou werd uitgevonden. Het was een product dat al heel lang bekend is….“.

“Ik ben naar meneer Mouratoglou gegaan. Hij stuurt elk jaar een paar dozijn studenten naar colleges in de Verenigde Staten met een tennisbeurs. Natuurlijk heeft de heer of het team een verantwoordelijkheid. Die verantwoordelijkheid gaat naar de fabrikant.

Degene die het product heeft gemaakt moet zeggen waarom het product besmet is. Besmet met atoomenergie, met wat?! Ik ben Halep niet! Maar ik zou ze allemaal scheren!”, zei Ion Țiriac ook in de GSP-studio.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *