Rapid geeft de titel niet op! Cristiano Bergodi: “We zijn niet dood. Er zijn 24 punten om voor te spelen”. Giuleștenii, derby met CFR Cluj

Rapid geeft de titel niet op! Cristiano Bergodi: “We zijn niet dood. Er zijn 24 punten om voor te spelen”. Giuleștenii, derby met CFR Cluj

Cristiano Bergodi heeft aangekondigd dat zijn team nog steeds kans maakt op de titel omdat er nog 24 punten zijn om voor te spelen.

FCSB staat bovenaan met 38 punten, tien punten achter Rapid. Op de tweede plaats staat Universitatea Craiova met 31 punten.

Rapid ontmoet CFR Cluj zaterdag om 20:30 in het Giulești Stadion in de 3e ronde van de Superleague play-off.

Rapid geeft de titel niet op! Cristiano Bergodi: “We zijn niet dood. Er zijn nog 24 punten om voor te spelen”. Giuleștenii, derby met CFR Cluj

CFR Cluj zit zonder coach Adrian Mutu, die ontslag nam na het 4-0 verlies van de ploeg tegen Corvinul Hunedoara in de Roemeense beker.

“Ik weet niet of de druk minder is geworden. De druk is er altijd, we zijn Rapid en we moeten altijd winnen. We denken erover om ons in deze strijd om de tweede of derde plaats te mengen en dan zien we wel. We kunnen nu niet over FCSB praten, als het al ver weg is, 10 punten, dat lijkt me een beetje arrogant. Als ik had geweten wat er aan de hand was na de overwinningen op FCSB, hadden we deze twee wedstrijden misschien niet verloren. We zijn allemaal schuldig, maar we gaan vooruit omdat we nog 24 punten hebben om ons best te doen. Deze wedstrijd met CFR is belangrijk, daarna hebben we rechtstreekse wedstrijden. We moeten ons niet overhaasten met verklaringen, we zijn nog niet dood, want in voetbal kan alles gebeuren,” zei Cristiano Bergodi.

De Italiaanse coach sprak ook over de wedstrijd tegen CFR Cluj. “Het is een heel belangrijke wedstrijd waarin twee ploegen elkaar zullen treffen die door de negatieve resultaten in de laatste periode punten nodig hebben. En dat is normaal. Voor ons is het heel belangrijk om deze drie punten te pakken. We zullen na de wedstrijd zien of we de nederlaag in Craiova te boven zijn gekomen of niet, de spelers hebben heel goed getraind, ik heb ze zien trainen, ze zijn gemotiveerd en ik denk dat we een goede wedstrijd zullen spelen. Ik heb sinds het begin van de week met ze gepraat, natuurlijk was het een koude douche, maar ze hebben erg goed getraind. Ik weet niet of er iets veranderd moet worden in het team, het resultaat moet veranderd worden. Als het team speelt zoals in veel wedstrijden hier in Giulești, maar ook uitwedstrijden, dan hebben we zeker meer kansen om deze wedstrijd te winnen”, zei de Rapid coach.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *