Hagi’s Farul, een sprookjesachtige wedstrijd tegen FCSB! De ploeg van Mihai Pintilii werd in 80 seconden vernederd

Hagi’s Farul, een sprookjesachtige wedstrijd tegen FCSB! De ploeg van Mihai Pintilii werd in 80 seconden vernederd

Farul Constanta is zondag met 3-2 verslagen door FCSB, na een wedstrijd waarin de gastheren tot de 90+4e minuut met 2-1 leidden. De Constantijnen scoorden de winnende doelpunten in slechts 80 seconden.

Farul kwam na drie opeenvolgende wedstrijden zonder winst, een gelijkspel en twee nederlagen. FCSB leed haar tweede thuisnederlaag in het kampioenschap.

“Helaas verloren we op enkele fouten, dat is het leven. Samen verliezen we, samen winnen we, dat is voetbal. Helaas gaat het leven door. Ik geef geen enkele speler de schuld, het is de schuld van de staf en alle spelers, ik wil geen enkele speler de schuld geven. We verloren drie punten, die voor ons een kans waren om dichterbij te komen. Het is een persoonlijke fout en dat is het, er waren wedstrijden waar Dawa de beste op het veld was.

(Noot van de redactie: Hoe waren de spelers aan het eind?) Heel nerveus, dat is ook normaal als je zo’n wedstrijd verliest. Dat is ook normaal, het is frustrerend en ze hebben hun zenuwen waarschijnlijk op iemand afgereageerd (n.r. scheidsrechter Horațiu Feșnic).

Hagi’s Farul, een sprookjesachtige wedstrijd tegen FCSB! De ploeg van Mihai Pintilii werd in 80 seconden vernederd

Moge God hem een goede gezondheid schenken. Coman, zoals hij zich presenteert op de training en in wedstrijden, is de Coman die naar Steaua kwam. Versterkingen? Laat me sterker zijn. Dit is het lot. Voorlopig zijn we met zijn tweeën, wie er ook komt doet zijn werk en ik heb hem niets te verwijten. We zijn verenigd, we vormen een familie en dat maakt me gelukkig.

Iedereen lijdt als ze verliezen, iedereen is blij en dat is goed. Ik wil ze niets verwijten, het was een show voor de mensen op de tribune,” zei Mihai Pintilii.

“Een mooie dag in mijn leven, ik ben blij dat ze geloofden tot het einde. FCSB domineerde ons in de eerste helft. Ik ben erg blij dat ze geloofden tot het einde. Daarom is voetbal zo mooi. Alles kan gebeuren, het belangrijkste is te geloven. Deze dingen horen bij de mentaliteit, wij van Farul moeten de mentaliteit van kampioenen hebben.

Alibec – de beste op het veld, maakte het verschil. Hij is meer dan een speler. Natuurlijk heeft de nationale ploeg ook goede fitte spelers nodig.

Waarschijnlijk dachten de meeste mensen aan het begin van het seizoen niet dat we er waren. De veranderingen waren slechts kinderen en ze gingen heel goed,” zei Gică Hagi na afloop van FCSB – Farul Constanța 2-3.

Tot de wedstrijd FC Voluntari – CFR Cluj op maandagavond, leidt Farul in Superliga.

Wat waren de twee teams?

  • FCSB: Târnovanu – V. Cretu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) – Olaru, Ad. Șut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), okt. Popescu (Oaidă 79). Coach: Mihai Pintilii
  • FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) – T. Băluță, Nedelcu (Sali 66), Artean – Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). Coach: Gheorghe Hagi

In de eerste etappe in Ovidiu versloegen de “zeilers” de rood-blauwen met 3-1, dankzij doelpunten van Denis Alibec, Kevin Doukoure en Constantin Grameni.

Foto: Alexandra Pandrea / ProSport

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *