Forspoken: hoe je een vierde attribuut of kenmerk toevoegt aan kettingen

Forspoken: hoe je een vierde attribuut of kenmerk toevoegt aan kettingen

PS5 en PC gamers kunnen nu genieten van een nieuw AAA avontuur, magie en parkour spel. Het is Forspoken, het nieuwe spel van Square Enix en Luminous Productions dat niet zijn beste week heeft, maar het is helemaal geen slecht spel.

In Forspoken controleren we Frey, een jonge vrouw die het koninkrijk Athia moet redden uit de klauwen van de tirannie, met behulp van haar pratende armband en haar nieuwe krachten.

Buiten de hoofdzaak, Forspoken biedt andere activiteiten die je aanmoedigen om elke hoek van Athia te verkennen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om onze capes en kettingen aan te passen, objecten te maken en nog veel meer.

Aanvankelijk zijn er slechts drie aanpassingsgleuven, maar een vierde slot kan worden vrijgespeeld in Forspoken. In deze gids laten we zien hoe je de benodigde spreuk verkrijgt en hoe je een vierde attribuut toevoegt aan de kettingen.

Haal het vierde attribuut voor de kettingen.

Hoewel het een esthetische functie heeft, is het toevoegen van extra attributen of kenmerken aan Forspoken items echt nuttig. Zo krijgen we nieuwe effecten en betere parameters om verder te komen in het avontuur.

Aanvankelijk zijn er slechts drie slots voor het aanpassen van capes en kettingen. Echter, is er een extra vierde slot dat ontgrendeld kan worden.…maar het is niet gemakkelijk.

Niet vanwege een kwestie van moeilijkheid, maar omdat een specifieke spreuk nodig isdie nogal verborgen is op de kaart. Het ligt echter relatief dicht bij de beste Forspoken-laag.

Dit is de spreuk Diversificatiewaarmee een vierde vaardigheid kan worden toegevoegd aan kettingen dankzij Frey’s ambachtelijke vaardigheden.

Voordat je op zoek gaat naar de spreuk, moet je het item Seamstress halen, waarmee je mantels en kettingen kunt maken en aanpassen. in Forspoken. Deze gids laat je zien hoe je eraan komt.

Je kunt de kettingen in het spel maken of aanpassen in elke herberg/schuilplaats, en ook andere voorwerpen maken als je de nodige middelen hebt. Dus je hoeft je geen zorgen te maken.

Hoe kom ik aan de diversificatie spreuk? Open daartoe het menu en ga naar het tabblad Magie. Als je eenmaal over de spreuk heen bent, druk op het DualSense touchpad. en je krijgt de locatie van deze magie op de kaart te zien.

De diversificatie-spreuk is in de Juniper Fontein (specifiek bij Junoon’s magische fontein, Tidal Coast), een plek die we voor u hebben gemarkeerd in een screenshot van de kaart. Om je te helpen je weg te vinden, ligt ten noordwesten van de locatie van de beste laag.

Zodra je de spreuk in je bezit hebt, naar een Forspoken schuilplaats of vreugdevuur gaan.. Vanaf nu zul je zien dat het mogelijk is een vierde vaardigheid toe te voegen, om verdediging, gezondheid of andere parameters te verbeteren.

Forspoken is sinds 24 januari beschikbaar op PS5 en PC.. Als je niet weet of je het moet kopen of niet, kun je onze Hobby Consolas review lezen of de gratis demo proberen, beschikbaar in de PS Store, Steam en Epic Games Store.

Speel je Forspoken? Dan raden we je aan deze artikelen en gidsen van Hobby Consolas te bekijken: Hoe krijg je de beste cape in het spel, Hoe vind je de antiekwinkel en krijg je de geheime cape en ketting, of De 12 tips om Forspoken te gaan spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *