Wie is Amouranth: echte naam, carrière, leeftijd en meer van Twitchs meest controversiële streamer

Wie is Amouranth: echte naam, carrière, leeftijd en meer van Twitchs meest controversiële streamer

In de loop der jaren hebben media en entertainment technologisch een lange weg afgelegd. In die zin, de geboorte van Twitch en de opkomst van de streamers markeert het dagelijkse nieuws. Om een voorbeeld te noemen: in Spanje is er geen dag dat er niet over Ibai wordt gesproken.

Nationaal hebben we een paar streamers aan de top van de golf: Ibai, Auronplay, El Rubius, IlloJuan, The Grefg en ElXokas zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn nog veel meer toonaangevende streamers.

Iets soortgelijks gebeurt in de Verenigde Staten. En als we stoppen om de streamer scene in het Noord-Amerikaanse land te analyseren, dan Amouranth is een van de bekendste gezichten..

Misschien bent u er niet mee bekend, of hebt u slechts een paar nieuwsberichten erover gezien. Amouranth is een van de meest mediagenieke (en controversiële) streamers wereldwijd op Twitch. Op Twitch is ze zelfs de streamer met de meeste volgers.

Zoals het in elk geval gebeurt, Amouranth heeft een verhaal te vertellen. En wij geloven dat dit het beste moment is om dat te doen, na een essentiële verandering in haar traject en werkwijze.

Wie is Amouranth? Dat vertellen we je in dit verslag, waarin we zijn carrière analyseren, enkele merkwaardige (en zelfs gevaarlijke) anekdotes vertellen en de persoon achter het Twitch-kanaal analyseren.

Alles over Amouranth, de streamer van cosplay, Hot Tub en dieren:

Wie is Amouranth? Echte naam, leeftijd en andere feiten

Amouranth, wiens echte naam Kaitlyn Michelle Siragusageboren op 2 december 1993 in Houston (Texas). Hij is een van de meest beruchte gevallen waarin het gemakkelijk is om zijn echte naam te vinden. In feite was er jaren geleden een officiële website met zijn echte naam geopend.

Ze is ongetwijfeld een van de beroemdste streamers wereldwijd. (ze heeft 6,2 miljoen volgers)die voornamelijk uitzendt op Twitch. Hij is ook aanwezig (met een uitstekend inkomen) op het portaal voor volwassenen OnlyFans. Hij verdient ongeveer 1,5 miljoen dollar per maand.

Kaitlyn Siragusa heeft 29 jaar oud.en het is bekend dat zij getrouwd was tot enige tijd geleden, juist toen de voor haar meest essentiële inhoudelijke verandering plaatsvond.

Ze stond aanvankelijk bekend om haar raunchy streams, ASMR-video’s en het populaire Hot Tub op Twitch. Of met andere woorden, baden in een warm bad in een bikini (en soms met floaties en andere accessoires).

Naast content creator is Kaitlyn Siragusa ook een bekende ondernemer in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld, een paar maanden geleden kocht ze haar eigen tankstation… en zelfs een speelgoedwinkel.

Amouranth heeft ook een YouTube-kanaal, een platform waarop hij meer dan 957.000 volgers heeft en waarvan de inhoud meer gericht is op mode dan op videogames.

Hoeveel verdient Kaitlyn Siragusa? Volgens recente verklaringen, tussen OnlyFans en Twitch nam ze ongeveer 2 miljoen dollar op. in iets meer dan een maand, hoewel hij toegeeft dat het een recordbedrag was.

Hout van de kunstenaar

Het begin van Amouranth wordt gekenmerkt door cosplay. Sinds ze een kind was, Kaitlyn is altijd een groot liefhebber geweest van anime en videogames.waardoor ze haar eigen kostuums wilde maken en deelnemen aan wedstrijden.

Dankzij haar tante leerde Kaitlyn al op jonge leeftijd naaien en kon ze meedoen aan haar eerste plaatselijke wedstrijd (in Houston). Ze won groots met haar Prinses Zelda kostuum.

Bij het afronden van haar studie, op 17-jarige leeftijd (in 2010). Kaitlyn begon een graad in Fashion Design en Theatre Costume Design aan de universiteit.. Haar uitstekende cijfers en geweldige naaikunsten brachten haar in recordtijd naar de top.

In feite werd ze door haar leraar aanbevolen om haar professionele avontuur te beginnen bij de Houston Grand Opera en het Houston Ballet. Op dat moment zou de grote doorbraak van haar leven komen.

In 2015 richtte Kaitlyn haar eigen kindertheatergezelschap op in Houston.. Het werd lokaal al snel een groot succes, wat leidde tot verschillende radio- en tv-interviews met Kaitlyn in haar woonplaats.

De kans van haar leven kwam in 2016, toen Amouranth haar Twitch-kanaal creëerde om haar kostuums te laten zien, cosplay-lessen te geven en het maken van kostuums te benadrukken.

Kort daarna ging ze echter over op lapdance, ASMR-video’s en het Hot Tub-fenomeen, waarover we je in een ander deel meer vertellen.

Dieren, zijn grote passie

Amouranth heeft naast naaien nog een andere grote passie, die al sinds haar vroege jeugd in haar leven aanwezig is: een sterke band met dieren.

Zonder verder te gaan, heeft de streamer twee paarden (Spirit en Kyran) en twee honden (Nox en Bear).hoewel hij ook video’s uploadt van zijn konijnen. Hij geeft toe dat hij niets zou zijn zonder dieren… en ze spelen een vitale rol in zijn carrière als streamer.

Kaitlyn’s grote droom, waarom ze haar carrière als streamer begon, is om… om genoeg geld in te zamelen om een dierenasiel op te zetten..

Deze toevluchtsoorden zijn perfect voor de opvang van mishandelde dieren (ook van de jacht), maar ook van wedstrijdpaarden of merries die voor dit soort activiteiten zijn afgekeurd.

Zal het lukken? We zijn er zeker van, omdat Kaitlyn Siragusa is synoniem voor succes. op elk sociaal netwerk. Niet alleen op YouTube of Twitch, maar ook op Twitter, Instagram of TikTok.

De koningin van Hot Tub: controverse op Twitch

We komen bij het meest controversiële aspect van Amouranth. Hoewel er sinds een paar maanden een trendbreuk is, blijft de streamer dit soort ”racy” content gebruiken voor sommige van haar liveshows.

Wat is een hot tub? Het bestaat uit baden in bikini of ondergoed naast een opblaasbaar voorwerp, of het nu een banaan, een bal of zelfs een ”aardappel” is.

Eigenlijk was deze categorie oorspronkelijk bekend als Jacuzziesmaar Kaitlyn introduceerde zelf een trendbreuk, die andere streamers in het kielzog van haar succes volgden: Zwembaden, hottubs en stranden.

Eigenlijk zijn Hot Tub video’s niet verboden op Twitch, maar… leiden ze soms naar andere soorten inhoud voor volwassenen. die het platform categorisch verwerpt.

Daar blijft het niet bij. Naast de zogenaamde Hot Tub, stond Amouranth bekend om haar erotische ASMR video’s, ”microfoon likken”, ”microfoon likken” en ”microfoon likken”. en andere hete inhoud. Om deze redenen heeft Twitch het account van Amouranth tot vijf keer toe geschorst.

Maar op een dag gaf Kaitlyn aan al haar volgers toe dat haar man haar dwong dergelijke inhoud te uploaden. Na een paar dagen afwezigheid kwam de streamer terug met goed nieuws.

Niet alleen was ze gescheiden, maar nu… de focus van zijn Twitch-kanaal zou verleggen naar videogames.. Overwatch 2 was hun paradepaardje om deze trendverschuiving te vertegenwoordigen.

De wedergeboorte van Amouranth

Ten eerste: Amouranth is niet echt afgestapt van dit soort inhoud voor volwassenen.. De streamer blijft enorme bedragen vergaren op OnlyFans, Twitch en zelfs YouTube met pikante video’s.

Hierdoor denken velen dat het meer een marketingstunt is dan een echte verandering. Toch zegt Kaitlyn Siragusa zich vrijer en comfortabeler te voelen in deze nieuwe situatie.

Zeker is dat Amouranth zich meer dan ooit inzet voor videogames. Ze uploadt niet alleen video’s van Overwatch 2, maar ook van titels als Pokémon Scarlet en Purple, Call of Duty Modern Warfare 2 of de Just Dance saga..

Zonder verder te gaan, Amouranth is een van de stergasten op El Rubius’ Squid Craft Games 2.zodat de streamer ook meedoet aan de Minecraft-serie (iets waar Auronplay niet erg blij mee is).

Ongeveer 10% van de door Amouranth geüploade video’s zijn erotische inhoud, terwijl dat voor het incident bijna 50% was.

Ook is het gebruikelijk dat hij video’s uploadt in de categorieën ASMR, Just Chatting of I’m Only Sleeping.Durft Kaitlyn Siragusa het aan met Elden Ring? Wie weet…

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Amouranth. Ze is een streamer die niet erg bekend is in Spanje, hoewel de vaste gasten in de streamingwereld haar al een paar jaar kennen.

Nu Amouranth een paar ”smashes” heeft opgedragen aan verschillende Spaanse streamers (zoals IlloJuan of The Grefg), zullen we moeten zien hoe de anderen het op de Squid Craft Games 2, de Minecraft-serie gehost door Rubius… en zal Kaitlyn voor het eerst te zien zijn.

Als u nieuwsgierig bent, kunt u in Hobby Consolas een paar artikelen lezen over AmouranthDe Sim-versie van The Grefg voor Amouranth’s Big Brother of de surrealistische crossover van Amouranth en IlloJuan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *