Beyoncé is klaar om geschiedenis te schrijven

Beyoncé is klaar om geschiedenis te schrijven

Na twee jaar van ongewone vieringen vanwege de pandemie, De Grammy Awards keren zondag voor de 65e editie terug naar het normale leven op het hoofdkantoor in Los Angelesmet Beyoncé als de grote hoofdrolspeler van de avond.

De negen nominaties die Beyoncé dit jaar binnenhaalde voor haar productie maakt Renaissance van haar de vrouwelijke kunstenaar die Ze is vaker voor deze prijzen genomineerd, waarvan ze er gedurende haar hele carrière 88 heeft verzameld.

Na de grote nacht van de Grammy’s, Ook bekend als “Queen B” zou wel eens de persoonlijkheid kunnen worden met de meest gouden grammofoons in de geschiedenis. Beyoncé heeft al 28 Grammy’s in haar bezit en, samen met producer Quincy Jones, staat hij op de tweede plaats op de lijst van artiesten met de meeste Recording Academy Awards.

Om op de eerste plaats te komen, Beyoncé zou minimaal vier van de negen prijzen die ze ambieert moeten winnenen daarmee de Hongaarse dirigent Georg Solti ontslaan, die zijn hele leven 31 prijzen won en nog steeds de selecte lijst aanvoert. De weg zal echter niet gemakkelijk zijn, aangezien de zanger het opneemt tegen sterren als Adele, Harry Styles of rapper Kendrick Lamar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *