Rock & Rios, op tournee

Rock & Rios, op tournee

Miguel Ríos neemt zijn emblematische concert “Rock & Ríos” mee op tournee in Spanje, dat onlangs zijn 40e verjaardag vierde, met een programma dat stops in 14 steden omvat, vanaf de start in Son Fusteret op Mallorca op 12 augustus tot de Navarra Arena van Pamplona op 4 november.

Tussendoor passeert het het Starlite-festival in Marbella (21 augustus), de arena van Alicante (25 augustus), Valladolid (31 augustus) en Valencia (9 september), het Olympisch Stadion van La Cartuja in Sevilla (16 september) en de Gran Canaria Arena in Las Palmas (20 september).

Hij zal ook optreden op het beursterrein van Tenerife (23 september), in de arena’s voor stierenvechten van Murcia (29 september) en zijn geboorteland Granada (7 oktober), in het Príncipe Felipe de Zaragoza Paviljoen (14 oktober), in de Bilbao Arena (oktober 20) en in het Palau Sant Jordi in Barcelona (28 oktober).

Tickets zijn al te koop op de officiële website van de artiest.

Het was op 4 en 5 maart 1982 in het Real Madrid-paviljoen in de Spaanse hoofdstad toen Miguel Ríos geschiedenis schreef in de Spaanse muziek door met die show een kwalitatieve sprong in technologische middelen te maken.

De man uit Granada, een pionier van de rockscene in dit land, vierde zijn 20e verjaardag en had net drie albums opgenomen die hem als een actuele artiest hadden gerechtvaardigd: “Los viejos rockeros nunca muere” (1979), “Rocanrol bumerang” ( 1980) en “Vreemden in de etalage” (1981). Bovendien had hij geld verdiend met zijn gevierde versie van ‘Hymn to Joy’.

Met toen bijna dezelfde band, ging Ríos op pad om die twee mythische nachten op 11 en 12 maart 2022 in het Wizink Center in Madrid te herinneren, een succes bij het aantrekken van het publiek en collega’s die met hem op het podium stonden, als Víctor Manuel, Santi Balmes en Juan Saldarriaga (van Love of Lesbian) en Pucho en Guille Galván (van Vetusta Morla), Mikel Izal en Eva Amaral.

Het opstellen van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *