GRRR Live!, geweldige livehits van de Stones

GRRR Live!, geweldige livehits van de Stones

Rolling Stones-fans kunnen genieten van een nieuwe live versie van hun grootste hits met “GRRR Live!”, een album opgenomen in de Verenigde Staten tijdens zijn 50-jarig jubileumtournee dat deze vrijdag in de verkoop gaat.

Het werk, beschikbaar in verschillende fysieke en digitale audio- en videoformatenbevat de bekendste nummers uit zijn 60-jarige carrière, met medewerking van iGasten als The Black Keys, Lady Gaga of Bruce Springsteen.

Het album bevat memorabele nummers als “Het is alleen rock-‘n-roll (maar ik vind het leuk)«, «zet me aan”«Sympathiek voor de duivel” En “(Ik kan geen nee krijgen) Tevredenheid«.

Om hun gouden jubileum in 2012 te vieren, begonnen The Rolling Stones dat jaar en het volgende jaar de “50 & Counting” tour, een reisroute van 30 concerten door Noord-Amerika en Europa.

Op 15 december 2012 betrad de band het podium van het Prudential Center in Newark, New Jersey, voor het laatste van hun vier concerten in de omgeving van New York. met medewerking van andere muzikanten, onder wie de lokale held Springsteen.

Sinds de oorspronkelijke uitzending op betaaltelevisie in 2012, is de show tot nu toe niet beschikbaar geweest voor fans, wanneer deze op de markt komt met geremixte muziek en opnieuw gemonteerde beelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *