Beyoncé verkoopt tickets voor Barcelona uit

Beyoncé verkoopt tickets voor Barcelona uit

amerikaanse zanger Beyoncé heeft meer dan 55.000 tickets uitverkocht die te koop waren aangeboden voor hun volgende concert in Barcelona, ​​​​op 8 juni in het Olympisch Stadion van LluíS Company, zoals gemeld door Live Nation aan EFE.

Alleen de snelste fans hebben de goedkoopste tickets weten te bemachtigendie snel uitverkocht waren op de officiële verkooppagina’s: Livenation.es en Ticketmaster.es.

Hoewel het grote publiek tot aanstaande vrijdag moest wachten om hun tickets te kopen, leden van BeyHive, de geverifieerde fanclub van de zanger, hield op 6 februari een voorverkoop.terwijl geregistreerde Live Nation-volgers ze op 9 februari voor een paar uur konden kopen.

Het gaat over Beyoncé’s enige concert in Spanje als onderdeel van de rondreis “Renaissance Wereldtournee”die op 10 mei begint in Stockholm (Zweden) en eindigt op 27 september in New Orleans (VS).

In de langverwachte show zal de zangeres nummers ten gehore brengen van haar zevende studioalbum, “Renaissance”, gericht op dance, pop en R&B-muziek.

EFE schrijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *