Elvis Costello, in september in Spanje

Elvis Costello, in september in Spanje

Elvis Costello zal in september in Spanje twee concerten geven, begeleid door zijn vaste medewerker en pianist, Steve Nieve. vindt plaats in het Lope de Vega Theater in Madrid op de 4e en in het Palau de la Música in Barcelona op de 5e.

Tickets gaan officieel in de verkoop vanaf vrijdag 17 februari om 10.00 uur, hoewel er in de voorgaande 24 uur een voorverkoop zal zijn voor iedereen die zich heeft geregistreerd op de officiële website van de promotor, Live Nation.

deze concerten ze zullen de eerste zijn die de Britse kunstenaar in Spanje aanbiedt sinds hij in 2018 in de Noches del Botánico-cycli belandde vanuit de hoofdstad en in Jardins de Pedralbes in Barcelona.

Componist en tekstschrijver van meer dan zeshonderd gepubliceerde titels, waaronder vijftien nummers geschreven in samenwerking met Paul McCartney, de artiest geboren Declan Patrick MacManus (Londen, 1954) verzamelt een discografie van 35 werken sinds de lancering van “Mijn doel is waar« (1977) dat zich uitstrekt tot «De jongen genaamd If» (2022).

Onderwerpen als «Wordt gelukkig«, «Keizerlijke slaapkamer” of “Koning van Amerika»maken deel uit van die enorme productie die twee keer is erkend door de Grammy Awards, met name voor hun samenwerking met Burt Bacharach in «Ik heb nog steeds dat andere meisje» en voor een van zijn meest recente albums, «kijk nu» (2019).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *