Meer onderscheidingen voor Rosalía

Meer onderscheidingen voor Rosalía

Rosalía zal worden gedecoreerd als Producer van het jaar bij de Women in Music Awardsdie op 1 maart zal worden uitgebracht door het gespecialiseerde tijdschrift Billboard in Los Angeles.

De Women in Music Awards, die sinds 2007 worden gehouden, eer het werk van kunstenaars, makers, producenten en uitvoerende vrouwen met een opkomende carrière en die de afgelopen jaren nieuwe ideeën in de muziekindustrie hebben gebracht.

De keuze van de Spaanse zanger vond plaats na analyse van zijn “talrijke en innovatieve successen” in staat om de grens tussen muzikale genres te “vervagen” en “iets onverwachts” te bieden, aldus de organisatie van deze prijzen.

Evenzo benadrukten ze van Billboard de “fenomenale vocale capaciteit” van de auteur van “MOTOMAMI” voor het samensmelten van “tijdloze muziekstijlen uit Spanje met R&B, hiphop of hedendaagse Latijns-Amerikaanse en elektronische ritmes”.

Sinds de release van haar album “El Mal Querer” (2018) is Rosalía niet gestopt met het oogsten van successen die haar hebben verheven tot een een van de belangrijkste Spaanse figuren van de nieuwe generatie en ze hebben hem een ​​lange lijst met onderscheidingen opgeleverd, waarin hij al twaalf Latin Grammy’s en twee grammofoons in de Angelsaksische versie van deze onderscheidingen heeft.

Ivy Queen, Becky G, SZA, Lana del Rey of Doechii zijn enkele van de figuren die ook laureaten zullen zijn op het Women in Music Awards-gala 2023, waar de actrice en schrijfster te zien zal zijn Vijfde Brunson als ceremoniemeester en dat zal in de zaal worden gehouden YouTube Theatergelegen in de wijk Los Angeles in Hollywood, en zijn tickets zijn al te koop met prijzen tussen de 85 en 275 dollar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *