Luz Casal kondigt een ongepubliceerd nummer aan

Luz Casal kondigt een ongepubliceerd nummer aan

Luz Casal zal aanstaande vrijdag 27 januari een nummer publiceren met de titel “Hallo, hoe gaat het”, wat zijn eerste niet-gepubliceerde nummer in vijf jaar is en de preview van wat zijn volgende studioalbum zal worden, gedefinieerd als “het meest autobiografische” uit zijn carrière.

Zijn label, Virgin Music, heeft in een persbericht uitgelegd dat de nieuwe snit was samengesteld uit de gesprekken die de Galicische kunstenaar tijdens de pandemie telefonisch voerde met duizenden vreemden aan wie hij ’troost of gezelschap’ wilde bieden.

Gedefinieerd als “een lied vol hoop en optimisme in een moeilijke tijd”, Het is het eerste bekende van wat zijn vijftiende studioalbum zal worden, het album dat qua nieuwe composities het overneemt van “Que corra el aire” (2018).

Meer recent publiceerde Casal “Slechts één nacht”, zijn eerste live-album, opgenomen tijdens het concert dat hij in de zomer van 2021 gaf in de Plaza del Obradoiro van de stad Santiago de Compostela samen met de Royal Philharmonic of Galicia.

Zijn nieuwe werk, waarvan de titel nog niet bekend is gemaakt, Die komt ergens in maart uit..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *